Снимка: БГНЕС

На парламентарния вот ГЕРБ ще се бори за гласовете на избирателите с номер 32 в бюлетината. БСП пък ще е с номер 33, стана ясно по време на тегленето на жребия в ЦИК.

Формацията на Мая Манолова „Изправи се БГ! Ние идваме“ ще  е с номер 31.

24-и номер се падна на „Има такъв народ“. Новосформираната партия бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“ ще заеме 25-и номер. 26-и номер е за партия МИР. 

Още по темата
27-ми са „Благоденствие, обединение, градивност”, а с номер 28 ще бъде "Български национален съюз - НД".

С 29-и в битката за парламента влизат „Пряка демокрация“. „Демократична България“ е с номер 30. „Българска прогресивна линия“ се явяват на парламентарния вот с номер 34. 35 пък е номерът на Партия на зелените.

Последни в бюлетината - 36-и са партия „Бригада“.

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 3 месеца

Ангелското число 32 носи послание, че вашето положително отношение, оптимизъм и вяра привличат положителни обстоятелства и енергии във вашия живот, които ще ви покажат възможностите да изпълнявате аспекта на вашата Божествена цел на живота и душата. Вярвайте, че сте подкрепени и ръководени по пътя и гледайте на тези възможности с ентусиазъм, тъй като те са положителна стъпка (или стъпки) в правилната посока.

47

КЛ

преди 3 месеца

Ай честито. На печелившите.След като създадоха олигарсите при раздържавяването на икономиката, легализираха мутрите от 90-те и ги признаха за честни бизнесмени, промениха законите, кражбите да са неморални, но не и незаконни, родните ни политици ще се избият кой да докопа кокала, с любезното съдействие на "чантаджиите" от администрацията и десетките хиляди знайни и незнайни партийни назначения. Тая държава наистина за нищо не става. И ние, българите сме същите като политиците си.

46

Анонимен

преди 3 месеца

В заглавието липсва само номера на ДПС.