Снимка: БГНЕС

"Шест е за отличниците“ - така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира номера на бюлетината при днешния жребий в ЦИК, с който заедно с президента Румен Радев ще участват в изборите за държавен глава на 14 ноември.

Още по темата

"Ние ще продължаваме кампанията и тона на кампанията такъв, какъвто е бил тонът в нашето поведение през всичките четири години. Ще продължаваме да говорим с гласа на българските граждани. Днешният номер, който изтеглихме – доволни сме, шест е за отличниците“, коментира Йотова, цитирана от БНР.

Днес вицепрезидентът бе в Националната библиотека, където се състоя откриване на изложбата на български книги отдалече в продължение на инициативата на вицепрезидента „Народността не пада там, дето знанието живей” и прожекцията на филма „Сърце на птица“.

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 1 месец

Еййй,нахална,нагла,долна жена!Типична комунистка!

63

Марко

преди 1 месец

Права си Би...-во-Ли...-це!И вида,и лъжите,интригите ,наглостта,жаждата ви за власт всичко е 6.

62

анти радев йотова

преди 1 месец

Илияно, в инициативния комитет издигнал вашата кандидатура е пълно с агенти на ДС, голяма част от тях от 6-то управление на ДС известно с убийста, терор и тероризъм. Предполагам другАрете от 6-то на ДС вече е "опраило" програмите на мадурковите машини?