Снимка: БГНЕС
fallback

Има ли разлиите на изборите с 4 април?  Двете досега големи партии, свързани със статуквото, губят сумарно около 20 мандата, вероятно 13. Има такъв народ и Демократична България печелят 20 мандата. Това заяви пред БНТ социологът от "Алфа рисърч" Боряна Димитрова.

Oще по темата

 "Не виждам вероятност да имаме мнозинство на 3-те партии на протеста. В чужбина са преброени 50% от резултатите, не виждам вероятност да имаме мнозинство на 3-те партии на протеста, т.е. от гледна точка на това, че сме в ситуация, в която отново ще се търси подкрепата на някоя от старите партии, ние сме в същата ситуация - промяна, увеличена тежест, липса на промяна отново в ситуация, в която може да се търси подкрепата", каза Димитрова.

"Според социологът от "Галъп интернешънъл" Андрей Райчев ГЕРБ са загубили психологическото си предимство, "ГЕРБ беше много по-голям от другите - 25 на 17".

 "Сега ГЕРБ между другото не загуби, дори да завърши с някакъв фотофиниш - с едни гърди напред за "Има такъв народ", това не е разлика. Аз не се съмнявам, че "Има такъв народ" ще изберат правителство, че ще изберат министър-председател и няма да попадне веднага в рулетката на кризата. Трябва да изчакаме 11 ч. и г-н Трифонов да каже намеренията си, но най-вероятно ще стане това - той ще предложи нещо, явно не преговаря даже със своите съюзници", каза Райчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 2 години

СлаФчУ предложил столове на трима от мун...ците, но те му "отказали". ами на кой ни оставяте бре, Киро Язовиро, Кокорко и Чашков? Дали горкото Юмручко ще се справи без вас? Въй-въх-въх...

10

Анонимен

преди 2 години

НЯМА никакво значение кого предлага СлаФчУ - ще ви управлява Мун...чо Кремълски. А кой от двамата е по-про...Зд и ще загроби по-дълбоко всички ни - до 3-4 месеца ще се разбере, още сега ни погнаха с цените, следват данъците, а от септември и с пенсиите. Честито!

9

ИМА Т*ЪП НАРОД

преди 2 години

ИМА Т*ЪП НАРОД ПЕЧЕЛИ ВОТА НА Г*УПАЦИТЕ !!!

fallback