11

Анонимен

преди 2 години

СлаФчУ предложил столове на трима от мун...ците, но те му "отказали". ами на кой ни оставяте бре, Киро Язовиро, Кокорко и Чашков? Дали горкото Юмручко ще се справи без вас? Въй-въх-въх...

10

Анонимен

преди 2 години

НЯМА никакво значение кого предлага СлаФчУ - ще ви управлява Мун...чо Кремълски. А кой от двамата е по-про...Зд и ще загроби по-дълбоко всички ни - до 3-4 месеца ще се разбере, още сега ни погнаха с цените, следват данъците, а от септември и с пенсиите. Честито!

9

ИМА Т*ЪП НАРОД

преди 2 години

ИМА Т*ЪП НАРОД ПЕЧЕЛИ ВОТА НА Г*УПАЦИТЕ !!!

8

Анонимен

преди 2 години

Тези министри от кабинета Сл.Тр. на кои инструменти могат да свирят. Кой ще бъде на флигорна, кой на тромпет, сетне на китара, и кой ще задава такта? Като чета имената на министрите, само трима са познати, има доста млади хора. Би следвало да издържат поне 3 месеци.Важното е България да издържи, а да не вземе да се гътне или да скочат протестърите пак...

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези тръгнаха да изчегъртват ГЕРБ заедно не могат да съберат вот колкото за едно правителство, да не говорим поотделно...5-те % на Сестрите Галеви отразяват каква част от народа ги подкрепя, същият този народ който те се опитват да яхнат за да изчегъртат партия с пет пъти по-голямо доверие от тяхното...същото се отнася и за бойкикевците и гномовете им. Що се отнася до Месията от Учиндол и пророкът му Тошко Африкански май пак ни предстои да набюдаваме "Шоуто на Каналето" на сцената на Парламента

6

Анонимен

преди 2 години

Забелязал съм че на колкото по ниско социално ниво са хората и колкото по плоткоумни са, толкова по надъхано плюят ГЕРБ и толкова по мъглива им е другата част от картинката.

5

Анонимен

преди 2 години

Те и в Иран 79та така са надъхали балъците че трябва да свалим шаха дето е човек на злото САЩ и после не могат да се отърват от брадатите психари вече 40 години. Преди това са били нормална светска държава.

4

Анонимен

преди 2 години

и каква стана тя? пременил се илия, погледнал се - пак в тия! къдравата сю иска сам да управлява, но не става! демек отново на избори наесен, защото нещо го е страх! остава третата партия да пробва, но нищо няма да стане!

3

Анонимен

преди 2 години

Всичките лузъри само за ГЕРБ говорят и за Бойко дето им е виновен че са зле. За съжаление са много и се намира кой да ги използва.

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Герб ще падне.

1

Анонимен

преди 2 години

Според социологът е хубав израз. Образован.