Снимка: БГНЕС

След известно забавяне в ЦИК при обработването на протоколите от гласуването на сънародниците ни във Великобритания, вече са ясни първите резултати, които показват убедителна победа на "Има такъв народ".

От публикуваните преди малко данни става ясно, че безспорен победител в пресрочните парламентарни избори на Острова е партията на Слави Трифонов с 49,76% процента от гласовете.

Втора сила във Великобритания е "Демократична България" с 21,12% , а трета "Възраждане" с 7,76% от гласовете, изпреварвайки ГЕРБ-СДС.

В Обединеното кралство бяха разрити най-много секции в чужбина - общо 135, в 56 от които имаше машини за гласуване.

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 1 година

Интересно ако Слави беше кандидат в Англия колко на дъното на листите щеше да е.... та за това Българите в Англия чистят кенефите

77

Спеца

преди 1 година

И какво от това?ИТН е най-яловата партия в България - нищо няма да се роди от нея!Благодарим и , че помогна да се разкара Борисов!Надеждата е в Радев!

76

Ясъмкон

преди 1 година

Тръгнали тука някакви панелни плъхове да ми обясняват колко зле били българите извън България. И като останахте там какво? Аз напуснах държавата преди 15 години и всеки път като се връщам на почивка е все по-зле и ходя в Гърция. Чакате някой да дойде да ви оправи но не и българите извън граница трябва да е някой чужденец защото те са в пъти по-добри от нас...да бе да! Хайде сега някой да излезе и да каже как заплатата му е 50000лв месечно и той е най-умен и е шеф на всички а ние сме предатели.