74

Анонимен

преди 2 години

Интересно ако Слави беше кандидат в Англия колко на дъното на листите щеше да е.... та за това Българите в Англия чистят кенефите

73

Спеца

преди 2 години

И какво от това?ИТН е най-яловата партия в България - нищо няма да се роди от нея!Благодарим и , че помогна да се разкара Борисов!Надеждата е в Радев!

72

Ясъмкон

преди 2 години

Тръгнали тука някакви панелни плъхове да ми обясняват колко зле били българите извън България. И като останахте там какво? Аз напуснах държавата преди 15 години и всеки път като се връщам на почивка е все по-зле и ходя в Гърция. Чакате някой да дойде да ви оправи но не и българите извън граница трябва да е някой чужденец защото те са в пъти по-добри от нас...да бе да! Хайде сега някой да излезе и да каже как заплатата му е 50000лв месечно и той е най-умен и е шеф на всички а ние сме предатели.

71

Анонимен

преди 2 години

До AVGVSTVS 83..Нормално е във Великобритания да е такъв резултата, като се има предвид, че около 90% от живущите там българи са примитивни хора, с килийно образование, чалгаджии, работят най-неквалифицираната и неприятна работа с мизерно заплащане. Това е причината от там да идват най много гласове за партията на необразованите Има такива ***....Нима изкуствено образованите българи в България с купени дипломи са малко?? Виж лицето на държавата и съди за акъла на обитателите и!:))))))))

70

AVGVSTVS

преди 2 години

Нормално е във Великобритания да е такъв резултата, като се има предвид, че около 90% от живущите там българи са примитивни хора, с килийно образование, чалгаджии, работят най-неквалифицираната и неприятна работа с мизерно заплащане. Това е причината от там да идват най много гласове за партията на необразованите Има такива ***.

69

Анонимен

преди 2 години

До Чудя се 81....Костадин Костадинов.....Поредното БКП родословие, мерси предварително! :))))))))

68

Чудя се

преди 2 години

Чудя ви се на акъла, партия със силно изразена идея за суверен,автономност и патриотизъм със правдив лидер като Костадин Костадинов беше много правилен избор,да, за Възраждане говоря ! Защо хората не гледат истинските лидери като него ,а все зяпат в бездната на простотията,мутрите и продажните лъжци?Коцето иска силна самосправяща се държава със своя история и възможности,а не транс евро Атлантическки ,*** глобализъм , имаме злато-дават го без пари на големите и силните,и още куп грешки...

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...Явно мигрантите на Острова не са особено умни.....Нито пък в България при наличието на инцидентите по пътищата и чалга стилистиката от абитуриентските празненства. :))))))))

66

Анонимен

преди 2 години

До dl 76...От такива "млади хора" лично мен ме е срам.Що за разбирания са това?Това,че слушат чалга,е съвсем различно от управление на държава,но за тях сигурно е едно и също.....Повечето млади българи са директни копия на техните родители, съответно са изваяни със същия морал, цености и възприятия. Повечето от родителите им носят погрешната представа за култура и национални цености. Много от тях са и бивши членове на БКП, тоест ползвали са привилегии и са свикнали да им се угажда.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77...Явно мигрантите на Острова не са особено умни....Някои наистина не са много брайт щом могат да бъдат омаяни от чалгата и БКП-то Форевър. Българите и донякъде румънците на острова са с най-лошата репутация откъм знанието на английския език, било то писмено или говоримо тъй че не очаквай позитивни чудеса!:)))))))

64

dl

преди 2 години

От такива "млади хора" лично мен ме е срам.Що за разбирания са това?Това,че слушат чалга,е съвсем различно от управление на държава,но за тях сигурно е едно и също

63

Анонимен

преди 2 години

Ти избираш правителството в България, както и българите в чужбина. Българите в Англия не избират правителството на Англия, освен ако не са с двойно гражданство, но това е рядкост. Струва парички, а и теста е върху английската култура и история, не е чалгаджийско припяване..... Повечето българи с двойно гражданство НЕ ГЛАСУВАТ на български избори защото знаят че няма смисъл да си дават гласа за поредното БКП! Броят им не е хич малък но повечето от тях са си уредили добре живота и не смятат да си развалят хатъра с поредната БКП "стилистика".:))))))

62

Анонимен

преди 2 години

именно, щом не работиш тук нямаш право на глас, но сега след като си избрахте славчо ви чакаме да се върнете на летището с надписи it's coming home..Някои ще се върнат но по стар "обичай" няма да се задържат за много дълго. След като премине ауфорията от криворазбраното родолюбие и се сблъскат с реалността няма дълго да издянат и ще си заминат обратно в истинската държава.

61

До един

преди 2 години

Ти избираш правителството в България, както и българите в чужбина. Българите в Англия не избират правителството на Англия, освен ако не са с двойно гражданство, но това е рядкост. Струва парички, а и теста е върху английската култура и история, не е чалгаджийско припяване.

60

един

преди 2 години

именно, щом не работиш тук нямаш право на глас, но сега след като си избрахте славчо ви чакаме да се върнете на летището с надписи it's coming home..

59

Анонимен

преди 2 години

Новото "старо" БКП няма да подобри положението нито на тези в България, нито на тези на Острова! Съвсем скоро всички заблудени ще го разберат и ще останат с пръст ..........И Герб както и всички останали партии са със стари кадри от БКП тъй че няма да ви се размине "мъдростта".:)))))))

58

Анонимен

преди 2 години

До 68.....дайте и на мен право да избирам правителството в англия?......Идваш, бачкаш, получаваш гражданство и гласуваш! Никой няма да ти дава ей така по партийна линия! :))))))))))))))

57

Анонимен

преди 2 години

БКП-ТО спечели за пореден път тъй че тези в България да стягат колана, новите гладни се нуждаят от народна софра! :)))))))))Николай Василев ще ви "оправи"!

56

един

преди 2 години

дайте и на мен право да избирам правителството в англия?

55

Мияч на чинии

преди 2 години

Мога, ходя и гласувам! Харесва ли ви или не това е положението! Айде яжте ми чиниите!