Снимка: БГНЕС

„Гласувах за държавност, за правова държава, за демокрация, за връщане на правовата държава с правила и със закони“. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, след като упражни правото си на глас.

Тя призова хората да излязат и да гласуват масово не само в страната, но и в чужбина. По думите й това означава, че българите са преборили страха.

„Обнадеждена съм от енергията за промяна, която вижда и от това, че има ясна алтернатива.  Хората виждат, че може да се управлява по различен начин, да се управлява професионално, с експертиза, с амбиция, да има визия за България", допълни вицепрезидентът и подчерта, че за 2 месеца у нас са дошли по-големите и значителни инвестиции.

Още по темата
„Това което днес ще се случи с машините смятам, ече за добро, защото фалшификациите ще бъдат много по-малко. От десетки години за първи път ще имаме честни резултати, не само честни избори“, заяви тя, цитирана от БГНЕС.

Йотова коментира и ниската избирателна активност към обяд.

„Смятам, че с напредването на деня хората ще дойдат да гласуват. Важното е да се гласува, защото утре няма на кого да се сърдим, трябва да се сърдим на себе си“, коментира тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase