Снимка: БГНЕС
fallback

Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение, защото го имаме след двумесечни опити да се впрегне целият ресурс на държавата да се справим по-зле на изборите, заяви Томислав Дончев от ГЕРБ на брифинг.

Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Каквито и усилия да бъдат правени да се изкривява изборният резултат, българската демокрация я има, каза Дончев.

Oще по темата
По думите му на фона на хаоса в изборния процес и системните усилия да бъдат сплашвани и разколебавани, заслужава висока оценка, че гражданите отидоха да гласуват.

Тома Биков допълни, че тепърва предстои да бъде анализирана организацията на изборите и "колко машини са пипани".

"Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните партии с ДПС или с БСП, очертава се правителство, което няма да носи политическа отговорност или правителство тип Беров - Орешарски", каза Биков и допълни, че такива правителства стигали до крах.

Той очерта два варианта - задълбочаване на политическата криза или задкулисно управление във формат, който ще бъде договарян в задкулисието на българския политически и икономически живот.

Каквото зависи от нас, ще направим, българското общество да се справи с предизвикателствата, които са огромни, всички ние трябва да помагаме, за съжаление не виждаме никакъв потенциал България да има успешно управление в следващите месеци, може би и години, каза Тома Биков.

Няма да предадем нито един честен и достоен български гражданин, ще продължим да работим в това, в което вярваме, без значение каква роля ни е отредил избирателят, обобщи Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

142

Дзъ

преди 2 години

Резултатите ви са постижение на 12 годишния феодализъм, който си създадохте. За вас гласува назначената администрация (държавна и общинска) от страх да не останат без работа, гласуваха робуващите във вашите бизнес-кръгове - основен източник за пасивен и редовен приход на корумпираните ви феодали и гласува членската ви маса, която залъгвате с имагинерни каци с мед, до които и те един ден ще имат достъп. Чао!

141

k.k

преди 2 години

Глутницата кръдливи чакали надава вой , много гнусни и неистово нагли .

140

Анонимен

преди 2 години

Продажник до продажник

fallback