142

Дзъ

преди 2 години

Резултатите ви са постижение на 12 годишния феодализъм, който си създадохте. За вас гласува назначената администрация (държавна и общинска) от страх да не останат без работа, гласуваха робуващите във вашите бизнес-кръгове - основен източник за пасивен и редовен приход на корумпираните ви феодали и гласува членската ви маса, която залъгвате с имагинерни каци с мед, до които и те един ден ще имат достъп. Чао!

141

k.k

преди 2 години

Глутницата кръдливи чакали надава вой , много гнусни и неистово нагли .

140

Анонимен

преди 2 години

Продажник до продажник

139

Анонимен

преди 2 години

Страшно противни, не се издържа

138

Анонимен

преди 2 години

Дончев, какво постижение бре? Вие сте изчегъртани, не виждаш ли резултата от избора на хората??? Тоз толкова си е повярвал, че още си мисли че управлява. Сметнете колко дълбоко им е влезнало в съзнанието че няма да паднат от власт. Е, загубихте изборите, изчегъртани сте. Ако на мен не вярваш, питай Галъп

137

Анонимен

преди 2 години

Кои бяха тия ГЕРБ?

136

Анонимен

преди 2 години

Каскета ... Оставка, съд, затвор ... Уморихме се да повтаряме ...

135

хари

преди 2 години

Тези победители от снимката,здраво са вмирисали обстановкта и ситуацията.Направо стоят като ***!Чака ги не само измиване и подсушаване на дупето,чака ги и затвор!

134

kory

преди 2 години

Нагли.жалки и много нечистоплътни дори и загубата за тези крадци е победа!

133

На баба си ги--

преди 2 години

--разправяи ! При такова срастване с администрация и клиентализъм и мноого ниска избирателна активност резултата ви ще бъде трагичен. При по--висока активност ,тогава ще сте със 10--15 % . След нови избори не --по време на отпуски сте изчегъртани . тотално.

132

Стар гербер

преди 2 години

До Анонимен Не думаай бе, заплатите растат откак Костов прие борда през 97ма. При стабилен курс народа намира начин и разни инвеститори се появяваха. Последните години заплатите дръпнаха заради бума на айти сектора а не заради тези нищоправци. Обаче и инфлацията е също е много висока.

131

Анонимен

преди 2 години

До Стар герберИ защо да я подават, тъкмо тези а снимката повишиха заплатите в България три пъти за тези години?

130

Стар гербер

преди 2 години

Заради лицата от снимката сме на хал никой да не ни иска за коалиция, пък за самостоятелно управление дума да не става. Тези некадърници да подават оставка веднага.

129

Подземния свят!

преди 2 години

До Анонимен 133 "България е страната на чудесата. Само у нас, може да управлява, платената от Божков, който фигурира в списъка на САЩ, за санкции по закона "Магнитски", коалиция-тази на антигерб. Слави номинира протеже на Божков, за премиер. Христо Иванов спонсориран от Маджо-друг герой от подземния свят. Мая/БСП, която предложи Пеевски, който също е в този списък. Как изглежда такава България, в очите на да свободния свят?" Ами, как изглежда, като руска губерния ръководена от подземния свят!

128

Анонимен

преди 2 години

А къде е баце?Миналото лято се криеше в гори тилилейски,а тази вечер никакъв го няма.Къде ли пак се е скрил?Дали някоя Мата Хари не му ближе лютите рани?

127

Само 2 думи:

преди 2 години

Мутри ВЪН!

126

Анонимен

преди 2 години

Алкохолни физиономии..Голям стрес,а? Все едно края на БКП настъпи..Сега ще почне голямо шоу.

125

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо боци, който редовно дудни за поемане на лична отговорност се скри в миша дупка, а не даде лична конференция като лидер на партия да обяви поредната си съкрушителна победа? Да не е излетял в космоса с ракетата на брансън?

124

Анонимен

преди 2 години

На есен нови избори, антигербизметът няма легитимитет. Или най-много, след 1 година.

123

Анонимен

преди 2 години

135 ГЕРБ не е спонсориран от мутри, като Божков, Маджо, няма зад гърба си руската пета колона у нас, каквито са от антигербкоалицията.