fallback

Промяната се оказа подмяна. "Има такъв народ" (ИТН) и "Изправи се! Мутри вън!" се прегърнаха с ГЕРБ в Благоевград. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Късно снощи стана ясен резултатът от балотажа за кметското място в града. Илко Стоянов от ИТН победи подкрепения от БСП бивш кмет Румен Томов.

Oще по темата

“Благодаря на всички, които работиха за нашия кандидат в Благоевград - Румен Томов и на всички, които го подкрепиха. Както предупредихме, промяната се оказа подмяна.

ИТН и "Изправи се. Мутри вън!" се прегърнаха с ГЕРБ в Благоевград и заедно избраха бившия им заместник-кмет за градоначалник. Вместо да "изчегъртат " модела, го връщат на власт. Ние продължаваме последователно и  принципно да се борим с този модел за истинска промяна.“, пише Нинова.

Данните при сто процента приети протоколи на секционните избирателни комисии в ОИК - Благоевград, сочат, че за Илко Стоянов са гласували 55.80 процента или 10 406 избиратели. Втори остава досегашният кмет на общината Румен Томов с 40.93 процента, а гласа си за него са дали 7632 избиратели. Малко над 600 избиратели са отбелязали "Не подкрепям никого".

Илко Стоянов бе издигнат за кандидат за кмет на частичните избори в Благоевград от партия "Има такъв народ". По време на кампанията подкрепа за него заявиха и от "Изправи се! Мутри вън!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Dinosaurus

преди 2 години

Куку, Корни, ти съвсем из*ерка, дедовото. И кукувците вече те прецакват? Земи се върни в СДС, те са в коалиция с Герб сега. Нали си дошла от там, както Майчето дойде от БСП? Нещо много се объркахте с тези нови лица и променени политики!

48

Мунчо

преди 2 години

На крива ракета космоса ѝ пречи.

47

Бунтата

преди 2 години

До всички платени продажни *** на герб!!!!Не пишете глупости против Слави Трифонов,защото той е истински българин и само той и неговата партия мислят за народа!!??

fallback