49

Dinosaurus

преди 2 години

Куку, Корни, ти съвсем из*ерка, дедовото. И кукувците вече те прецакват? Земи се върни в СДС, те са в коалиция с Герб сега. Нали си дошла от там, както Майчето дойде от БСП? Нещо много се объркахте с тези нови лица и променени политики!

48

Мунчо

преди 2 години

На крива ракета космоса ѝ пречи.

47

Бунтата

преди 2 години

До всички платени продажни *** на герб!!!!Не пишете глупости против Слави Трифонов,защото той е истински българин и само той и неговата партия мислят за народа!!??

46

Бунтата

преди 2 години

Тая пак започна да мрънка,без да прави правилно решение!!!Най-добре си ходи при Боко,щото вече народа те разбра каква продажна си!!?

45

БЕН

преди 2 години

В ЛУИЗИАНА СЛУГИНИТЕ НЕГЪРКИ НОСЯТ СЪЩИТЕ ИМЕНА КОРНЕЛИИ , ЯВНО БАЩА И Е БИЛ ЧУЖДОПОКЛОННИК,НЕЕ БИЛ ПРОЛЕТАРИЙ.

44

Христо

преди 2 години

За каква промяна ми говори Нинова ,бяха 30г във властта и само си напълниха гушите.Каквито са Герб такива са и Бсп.

43

Христо

преди 2 години

За каква промяна ми говори Нинова ,какво направиха толкова години във властта ...освен да си пълнят гушите.Каквито Герб такива и Бсп-то.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.49 Моля последното изречение да се чете: "ИТН са за параван."

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.38 В момента, когато се решаваше кандидатът на ИТН или на БСП ли ще стане кмет, на помощ на "бандурите" се притече ГЕРБ. Така ще бъде и нататък: онези с гайдите и тромпетите ще търсят за помощ не ДПС, нито БСП, а гербаджиите, докато накрая не станат съюзници в управлението. Това си е по традиция: музикантите свирят по сценарий на Тошо Африкански и Станев, а музиката я плащаха мутрите на Пожарникаря...

40

Българин

преди 2 години

БСП масово изкупуват РОМСКИ гласове из цяла България

39

Българин

преди 2 години

*** масово изкупуват *** гласове из цяла България

38

Нищо ново

преди 2 години

До Пенсионер: "Не виждам ГЕРБ в схемата"? Не виждаш, защото не искаш да видиш. Бившият заместник кмет на Петрич от ГЕРБ избран за кмет с гласовете на ИТН. Нещо неясно?

37

Анонимен

преди 2 години

Точно с гласовете на пропадналия кандидат подкрепян от ГЕРБ, кандидата подкрепян от ИТН спечели изборите. Добре се вижда от резултатите на първия и втория тур.

36

Тикволандия

преди 2 години

До До Тикволандия: Тъкмо защото за нормалните хора не е трудно да различат лявото от дясното ти писах да не се затормозваш с политически анализи. Не са ти силната страна, а само показват тролване по опорна точка. И не знам защо ти се вижда че Тикволандия има нещо общо с България. Тикволандия е библейският рай на гербаджийската дружинка начело с голямата тиква.

35

До Тикволандия

преди 2 години

Виж сега, аз живея в Бълфрия, а не в твоите изислени обидни наименования на държавата ни. За теб може да е много трудно да различиш лявото от дясното, както се самоописваш, но за нормалните хора не ни е толкова трудно.

34

Тикволандия

преди 2 години

До Анонимен 38: Ти, като си обуваш обувките различаваш ли лявата от дясната? Не се изсилвай с политически анализи. Кое е ляво и кое - дясно в политиката е малко сложна тема за троловете.

33

Анонимен

преди 2 години

мутри вън, пък се съюзили с мутрите, *** и партиите, *** и нагласените истории

32

Анонимен

преди 2 години

БСП като най-дясната партоя в България, загуби тези избори от ИТН и ГЕРБ. Има ли изненадани? Българинът не обича дясното, въпреки че твърди обратното

31

Реалист

преди 2 години

Интересно! На втория тур до урните са отишли с 526 човека повече отколкото на първи тур, но гласовте Не подкрепям никого са с 193 повече на вория тур. Иначе Нинова е права - кандидата на ИТН печели с гласовете дадени за ГЕРБ на първия тур плюс половината от гласовете дадени за Демократина България. Всички останали подкрепили на първия тур отпаднали кандидати, са гласували за БСП, вкл. и голяма част от гласувалите за Демократична България.

30

Време за подмяна

преди 2 години

Бившият заместник кмет на Благоевград от ГЕРБ избран за кмет с гласовете на ИТН, ДБ и ИМВ. И голяма радост след изборната победа. Празненствата са започнали още преди обявяване на окончателните резултати. Нещо неясно? Не, нали. ......................................... Какво остава сега? Да оплюем Корнелия Нинова и БСП. Действайте.