fallback

Всеки, който се притеснява от машинното гласуване, може да направи проба в онлайн среда, която симулира истинското гласуване.

Посочени са всички стъпки - от слагането на картата до нейното изваждане, включително и как да сгънете листчето с вече направения вот.

Кутията, в която трябва да го пуснете пък задължително трябва да е непрозрачна.

Във видеото можете да видите всичко важно за вота, а в линка по-долу сами да пуснете своя глас чрез симулатора.

Пробвайте как се гласува тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

М.

преди 2 години

Съвсем бананова република ни направиха!!! 14 милиона на вятъра за тея машини! А на избори допуснати мутрите като Божков и сестра Галева (Манолова): ПЪЛЕН позор! България НИКОГА не е удряла такова дъно!!!

63

Време за промяна

преди 2 години

Не е толкова важно кой ще е първи и кой - втори. Важно е кой ще направи правителство. Сигурното е, че вече Бойко и гербаджиите Министерския съвет само отвън ще го гледат. С тях никой вече не иска дори и да разговаря. Няма кандидати за патерици вече.

62

Анонимен

преди 2 години

Машините за гласуване са измислени да се ползват на места с висока неграмотност. Вместо да променят принципа на разпределение на невалидните, което щеше да е хем по-лесно, хем по-бързо, хем безплатно, решиха да дават милиони за чуждестранни принтери... Тези, които са обсебени от идеята, че всичко на този свят е оправдано стига да е под наслова "Бойко лош" стават все по-трудни за разбиране.ТАКА ЩЕ СЕ КРАДАТ ПАРИ И НИЩО ДРУГО! РЕШЕНИЕТО БЕШЕ 10 ПЪТИ ПО-ЛЕСНО - ПРЕМАХВАНЕ НА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕТО!

fallback