64

М.

преди 2 години

Съвсем бананова република ни направиха!!! 14 милиона на вятъра за тея машини! А на избори допуснати мутрите като Божков и сестра Галева (Манолова): ПЪЛЕН позор! България НИКОГА не е удряла такова дъно!!!

63

Време за промяна

преди 2 години

Не е толкова важно кой ще е първи и кой - втори. Важно е кой ще направи правителство. Сигурното е, че вече Бойко и гербаджиите Министерския съвет само отвън ще го гледат. С тях никой вече не иска дори и да разговаря. Няма кандидати за патерици вече.

62

Анонимен

преди 2 години

Машините за гласуване са измислени да се ползват на места с висока неграмотност. Вместо да променят принципа на разпределение на невалидните, което щеше да е хем по-лесно, хем по-бързо, хем безплатно, решиха да дават милиони за чуждестранни принтери... Тези, които са обсебени от идеята, че всичко на този свят е оправдано стига да е под наслова "Бойко лош" стават все по-трудни за разбиране.ТАКА ЩЕ СЕ КРАДАТ ПАРИ И НИЩО ДРУГО! РЕШЕНИЕТО БЕШЕ 10 ПЪТИ ПО-ЛЕСНО - ПРЕМАХВАНЕ НА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕТО!

61

Анонимен

преди 2 години

До 65Машините за гласуване правят изборите честни само за неграмотните, които ги е страх от химикал.

60

протестъри

преди 2 години

невероятно, толкова оскъпено гласуване. и усложнено.. каква е целта? отново на хартия? скъпо принтиране? поддръжка на софтуер? охрана на машините преди и след изборите? разходите са неизмерни..

59

така

преди 2 години

Айде стига рИвахте, че не можели, не знаели, как да натиснат две копчета! Хайде ПОНЕ ЕДИН ПЪТ неграмотните да не определят управлението на цял народ! Като си , ще мълчиш и ще чакаш мислещите и училите да решават. Точка.

58

до 64

преди 2 години

До АнонименВсякакви милиони са оправдани в името на честни избори, или поне малко по- честни от досегашните. Точка!

57

Анонимен

преди 2 години

Принтер за 6 бона.Принтер за 6 бона.Принтер за 6 бона.Принтер за 6 бона.Принтер за 6 бона.Тази машина не брои, тази машина ви принтира хиксчето на бюлетината, точно както прави и химикала за 60 стотинки. Вече партийните субсидии и 0.1 стотинки от 11 лева, вместо на 1 лев да станат, пак спечеленото няма да покрие и половината от разхода за тия машини. Това е върха просто.

56

izh

преди 2 години

Не само машинното гласуване е по лесно, и машинациите на управляващите са по лесни и с по малко пари в национален мащаб

55

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е , че хората , които имат затруднения с машините , не ползват интернет и няма как да се пробват на симулатора . След като " партиите на промяната " не пожелаха да има някаква алтернатива за гласуване за по-възрастните хора , примерно 70+ години, комисиите ще се наложи да помагат . Ама ще има и хора , които по принцип биха отишли да гласуват , но заради машините няма да го направят

54

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е лесно! Но мнозинството негласуващи в Благоевград вероятно са си казали - А бе ще взема нещо да объркам и да стана за смях на комисията,що да ходя да гласувам?

53

Въпрос

преди 2 години

Машинното гласуване е лесно - това е пределно ясно, но дали е честно искам да знам?

52

Анонимен

преди 2 години

От Слъжебното правителство дадоха ли пример с ЕДНА европейска страна, която да гласува само с машини и ако да, коя е тя? Ако не, как им дойде на ум ТОЧНО такова гласуване да има в България, известна с изборните машинации?

51

Анонимен

преди 2 години

До Хаххаха 2Защо? Задължително ли е във всяка паланка жителите да имат интернет, да са се яхнали върху смартфон и нощо друго да не могат да правят, освен да го "чешат"? Не се смятай за по-висше създание от другите, защото видиш ли, можеш да натиснеш едно копче.

50

Анонимен

преди 2 години

До дядо Васил 20Има най-различни вероятности и не е за смях. Това, че може да натискаш два бутона повече от дядото, не те прави по умен от него.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24Абсолютно вярно. Къде са правозащитните организации в България?

48

Анонимен

преди 2 години

Не желая, и няма да гласувам със скапаните машини. Няма да гласувам за първи път от 40 години. Не, защото не мога, а защото не искам! Интересно, колко са като мен, и каква ще е избирателната активност на 11.07.???

47

Анонимен

преди 2 години

Няма за кого да се гласува. Всичките са ЕС или НАТО буклуци.

46

Ако не сложат

преди 2 години

машината в тъмна стаичка - въобще няма да се пробвам. Ще седя наякви да ми дишат зад врата докато гласувам - не мерси.

45

Анонимен

преди 2 години

Те имали кодовете... какви кодове бе?! Кода е един и от производителя го представят на всеки. Предлагам Баце да го запишем на един курс по програмиране, но след курса му по английски.