Снимка: БГНЕС
fallback
Коалицията "Изправи се! Мутри вън!" започна предизборната си кампания за вота на 11 юли в кв. "Капана" в Пловдив, съобщи bTV.
 
В събитието участие взеха председателят на коалицията Мая Манолова, Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Валентина Василева от "Отровното трио", както и водачи на листи.
 
Мая Манолова заяви, че е време народът да се изправи срещу ширещата се тирания. 
 
"Време е да се изправим и довършим започнатото в 45-ия парламент", коментира тя.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тиранията,Мая, е едно такова нещо,дето се прави от тирани. Хората искат обезтиранясване тотално,а не приказки на търкалета. Лихварските банки и фирми действат ли? Действат. Ти възразяваш ли срещу това? Не. Значи и ти си тиранка. Арабите продължават ли да нахлуват? Продължават да нахлуват. Защо служебният кабинет не казва нищо по този въпрос? Защо служебният кабинет не прави нищо по тоз въпрос? Защото най-тираните от тирание са евреите,а те Ви позволяват своеволието срещу българският народ. Е?

142

Избирател

преди 2 години

Българският народ отдавна се е изправил срещу тиранията и мутрите. Това го показаха последните за сега избори през тази година. Между впрочем, грехота е да се работи и гласува в неделя. Избирателната активност ще пада все повече с изправянето на хората. Политиците да започват да се бият за местата в листите им. Толкова много политици, а депутатите ще са само 240.

141

много просто

преди 2 години

Празнодмка,научила няколко комунистически лозунга,които повтаря като папагал пред вярващите и овце.

fallback