143

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Тиранията,Мая, е едно такова нещо,дето се прави от тирани. Хората искат обезтиранясване тотално,а не приказки на търкалета. Лихварските банки и фирми действат ли? Действат. Ти възразяваш ли срещу това? Не. Значи и ти си тиранка. Арабите продължават ли да нахлуват? Продължават да нахлуват. Защо служебният кабинет не казва нищо по този въпрос? Защо служебният кабинет не прави нищо по тоз въпрос? Защото най-тираните от тирание са евреите,а те Ви позволяват своеволието срещу българският народ. Е?

142

Избирател

преди 3 години

Българският народ отдавна се е изправил срещу тиранията и мутрите. Това го показаха последните за сега избори през тази година. Между впрочем, грехота е да се работи и гласува в неделя. Избирателната активност ще пада все повече с изправянето на хората. Политиците да започват да се бият за местата в листите им. Толкова много политици, а депутатите ще са само 240.

141

много просто

преди 3 години

Празнодмка,научила няколко комунистически лозунга,които повтаря като папагал пред вярващите и овце.

140

филип ейджи

преди 3 години

ЧЕГЪРТАЙТЕ И НЕ СЕ СПИРАЙТЕ!!!

139

До 148

преди 3 години

Тия сегашните жадуват за тогавашните времена

138

Анонимен

преди 3 години

Нинова отсвири мая и татяна повече нямат място в политиката

137

Анонимен

преди 3 години

Манолова, ще се изправим срещу тиранията т е срещу вас!

136

Анонимен

преди 3 години

"Мая Манолова заяви, че е време народът да се изправи срещу ширещата се тирания." Манолова иска някой да и свърши работата, а тя само да седне на столчето в НС. За мен тиранията беше 90-те години, когато се вихреха борческите групировки и рекетираха всеки дръзнал да развива частен бизнес. Това тук и сега е НИЩО в сравнение с онова тогава.

135

...И ОСТАВАТЕ ОТВЪН!

преди 3 години

МАЙЧЕ, ДА ТЕ ПОПИТАМЕ, НИЕ СЛАБОУМНИТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХМЕ - ТИ, ДОСЕГА ВСЕ НАВЕДЕНА ЛИ БЕШЕ? - Е КАК НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ! - "ГОРКАТА!". КАТО ТЕ ВИДЯХМЕ НА ТВ-ЕКРАНА, КАК ПРОИЗНЕСЕ ДУМИТЕ С ОБЛЕКЧИТЕЛНА ВЪЗДИШКА -"ИЗПРАВИХМЕ СЕ!". В ПРАВ ТЕКСТ ДА СИ ГО КАЖЕМ - МНОГО ЛОШО Е ЧОВЕК ДА Е НАВЕДЕН, ОСОБЕНО НА ПЛОЩАДА И ДА МИНАВАТ ПОКРАЙ НЕГО, ДА ПОДВИКВАТ И ПОДСВИРКВАТ НЕПРИЛИЧНО! НО, ВСИЧКО СВЪРШИ - ВЕЧЕ СТЕ ИЗПРАВЕНИ, ОПРАВЕНИ И СТЕ НА ПЪТ ЗА ПАРЛАМЕНТА, НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СЕ СПЪНЕТЕ НА НЯКОЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА

134

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 3 години

Мафията си отива, спете спокойно деца.

133

ГЕРБ

преди 3 години

Колкото и да се пънат двата мутренски трoла тук, ГЕРБ повече няма да помирише властта. Остава да минат следващите местни избори и за европарламент и съвсем ще забравим за мутрите.

132

ТЕЖКО НИ И ГОРКО!

преди 3 години

ЗА КОЯ ТИРАНИЯ ни дрънкаш ***, второ поколение комунистка?! - За 45-ет годишната деветосептемврийска, превратаджийска комунистическа тирания ли ни дрънкаш?! За тиранина БКП, днес прекръстила се БСП! - "Преминил се Илия, пак в тия!" - казва народа. Вие комунистите сте тирани и престъпници - за това партията от която произлизаш е забранена със закон, поради криминалното си минало! Толково ли сте заблудени, че не се виждате какъв отбор тирани сте се събрали - от себе си ли ще ни браните?!

131

Анонимен

преди 3 години

По противна от тази на снимката надали се среща. Тя освен да продава кюстендилски череши на женския пазар, за друго не става.

130

1

преди 3 години

До Радев жалък... ,жалък е твоя генерал-пожарникар.

129

1

преди 3 години

До Анонимен-150,ние отдавна сме се осъзнали,за тиквата и неговите комунисти,няма да гласуваме,макар,че сме нормални.

128

Анонимен

преди 3 години

Народе , осъзнай се и си помисли дали е нормално да гласуваш за новото ненормално.

127

Анонимен

преди 3 години

маямата пак лъже безобразно!

126

Анонимен

преди 3 години

маямо, народът ни е твърде търпелив, но много скоро ще осъзнае какви негодяи сте ти и твоите мутри. Белият автобус ще ти се види твърде тесен! Няма да те спасят нито галевите, нито черепа!

125

тя

преди 3 години

Сестра Галева-Мая, кога ще подаде сигнал къде са братя Галеви? Нали е срещу мутрите. Или тези не са мутри, щото са нейни хора.И никога не са упражнявали терор.

124

тя

преди 3 години

Сестра Галева-Мая, кога ще подаде сигнал къде са братя Галеви? Нали е срещу мутрите, а ги крие. Или тези мутри не са тирани, щото са нейни хора.