Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Формирането на правителство винаги зависи от конфигурацията, която изборите определят, коментира главният секретар на „Има такъв народ” Виктория Василева пред Нова телевизия.

Oще по темата

„Винаги сме казвали, че такова с партиите на статуквото БСП, ДПС и ГЕРБ – няма как да се случи. Ако другите партии имат достатъчен ресурс за съставяне на правителство ще е добре”, обясни тя.

Според нея компромисите са необходими, но не са задължителни.

„Българските граждани ще имат възможност да кажат какво правителство очакват и какви хора искат да ги управляват. Всичко това на 11 юли”, казва Василева.

Тя допълни, че за предстоящите избори мотото на ИТН е  „Време е за друго”.

„Време е за много дружи неща. Ново говорене, друг вид отношение към политиците, друго отношение на хората към институциите и на политиците към закона”, каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Anna Bush

преди 1 година

Името ми е АннаСърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

68

Анонимен

преди 2 години

Ако Борисов се ивини на българите за щетите, които нанесе на България с беродното си слугуване на ес и нато и върне откраднатото - може и да има.Ще трябва да се прегърне с Виденов и приеме лидерството на Лява алтернатива, за да има стабилен кабинет и мнозинство.

67

Анонимен

преди 2 години

Какво излезе?Избори до дупка Май Слави *** ви демокрацията

fallback