69

Anna Bush

преди 1 година

Името ми е АннаСърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

68

Анонимен

преди 2 години

Ако Борисов се ивини на българите за щетите, които нанесе на България с беродното си слугуване на ес и нато и върне откраднатото - може и да има.Ще трябва да се прегърне с Виденов и приеме лидерството на Лява алтернатива, за да има стабилен кабинет и мнозинство.

67

Анонимен

преди 2 години

Какво излезе?Избори до дупка Май Слави *** ви демокрацията

66

Анонимен

преди 2 години

Защо Туитър блокира Тръмп за призив към насилие, а Фейсбук търпи эашистките призиви на Срави?

65

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Слави, получаваш Доган

64

Анонимен

преди 2 години

От Слави,Минеков и Манолова по-голямо статукво нама. Котило на БКП.

63

Българин

преди 2 години

Вече всичко щяло да бъде друго...бенда ще свирят само джаз или класическа музика, балета ще махнат силиконите, сценаристите ще се откажат от евтиния цинизъм и ще станат философи, а Слави ще спре зобенето и ще прави кросове около Парламента ! Всичко ще бъде друго, само ни изберете , пък после ...битият ще бъде бит, а ''' ят ще бъде ```ан! Като в лириката на... "Ще ви скъсам ... ! Само ни изберете...

62

Кико

преди 2 години

Настъпление на комунистите .Минеков superman .Бабикян жабока от ,Muppet show и !другия участник с неопределен пол "оправят" държавата! ГОРКОНИ !!!

61

Анонимен

преди 2 години

Good bye на бойкото, нафарфориха му го, ако и го вкарат в затвора ще е идеално, неговото място е там, има сериозни нарушения в боравенето с народните пари меко казано.

60

нафарфорий

преди 2 години

времето за друго вече го видяхме бе моме - тошко на трибуната .

59

Krom

преди 2 години

До Статуквото - леле? Ти сериозно ли?! Тоест, Трифонов е новото в българския политически живот? Стига! Тоя клонинг е поредния проект който трябва да разсее българина и да запази властта на статуквото както го определяш. Проследи историята, виж как през годините Слави се гушкаше със статуквото - и с БСП и с ГЕРБ. Освен това е и болен. А неговия електорат не прощава такъв "грях" - да си болен и слаб. Слави е в безизходица и мълчанието му го показва ясно.

58

харашой

преди 2 години

Който гласува за ИТН получава след това БСП

57

Анонимен

преди 2 години

Аз гласувам за ИТН не за БСП , ако се коалират ще има протести.

56

Майна

преди 2 години

Какво значи " статуквото"???? Нима ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРТИИ НЯМА СВЕСТНИ ХОРА И НИМА В ИТН СА САМО НЕСТАТУКВЕНСКИ СВЕТЦИ?????? ПРОСТО ТРЯБВА ДА ИМА ЯКО ЗАКОНИ, КОИТО СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ. ОЩЕ СЛЕД 2 ДНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ИТН ЩЕ ИМА ЯКО КОРУПЦИЯ. ПРОСТО ХОРАТА СМЕ ТАКИВА. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ПАРТИЯ.

55

Леле

преди 2 години

Ще има. АМА ДРУГ ПЪТ.

54

Статуквото

преди 2 години

Засега ИТН са единствената партия, която не е статуквото. Защо казват, че само ГЕРБ, БСП и ДПС са статуквото? Демократична България е статуквото. Изправи се! Мутри вън! донякъде също е статуквото. Единственият вариант за правителство минава през подкрепа от партиите на статуквото за ИТН, без да е задължително да участват в правителството.

53

Майна

преди 2 години

Най- обичам луди, луди жаби в Парламента! Яко ...за ДпС!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Демократична България също е статуквото, колкото са и БСП и ДПС. ГЕРБ са друг вид статукво, което трябва да се изчегърта. Демократична България е параван за ДСБ на Иван Костов и Христо Иванов, който е бивш министър на Борисов. ДСБ са статукво отвсякъде.

51

Избори до дупка

преди 2 години

Добре, отиваме на още едни избори, а резултата почти същият. После? Избори до дупка? Няма да излезе така. На следващите избори ако ИТН, ДБ и ИМВ пак не направят правителство вече ще тръгнат надолу. А тръгнеш ли веднъж от големи надежди надолу.... отиваш при НДСВ. БСП предлагаше на ИТН подкрепа без коалиция и министерства. Ама били партия на статуквото. Но бяха единствена опозиция в 44-то НС. Добре, ако на следващите избори пак нямат мнозинство от кого ще искат подкрепа. От ДПС или от Бойко?

50

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тва с въртенето около хипотетиките преди избори е като да гониш черна котка в тъмна статия - ще го бъде или нема го бъде. Ми, нема го бъде! Ако не се съставя правителство самоз а да се накарат хората да гласуват за ИТН, е, нема как да бъдат принуденис такива инженерно-технологичи врътки: не съставяме правителство, докато не ни гласувате 122 депутати;))) Тошко, майка, тва го нема, никъде по светот!;))) След тези избори към други предсрочни избори;)))