Без концентрация на силни лидерски битки на тези избори. Голяма част от политическите играчи отстъпиха водаческите места на нови лица. Къде остава голямата битка и къде има пренареждане на листите?

С нови сили и с нови лица партиите се впускат в предизборната надпревара. Различният сюжет според експертите – лидерите на заден план, на първа линия новите лица.

Още по темата
"Партиите, поне според мен, разчитат сигнала от миналото лято. Сигналът освежавайте, сменяйте поколения, малко по-нови лица. Новото несъмнено, което се случва, идва след Каракачанов, лидерите крачка назад. Това е интересен сюжет. ГЕРБ казват ние ще подмладяваме. При Слави е по-различно, просто оценява, че да ходи в НС просто не е неговото нещо", заяви социологът Първан Симеонов.
 
Големият сблъсък остава в 25-и МИР София. Там сили очаквано ще премерят Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Христо Иванов и Николай Хаджигенов.

"25-и район в София е този район, който прилича на националния вот. Няма такъв софийски типаж на гласуване. Там ще е интересен лидерския сблъсък", посочи още Симеонов.

Големи размествания при политическите играчи не се предвиждат, смятат анализаторите.

"Някаква драстична промяна не може да очакваме. Слави може да е на първо място. Но това може. Има доста нелогични неща", допълни политологът.

Очакванията са отново трите основни политически формации, обединени като партиите на протеста, да се опитат да съставят правителство.

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов и телевизия Bulgaria ON AIR

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 1 месец

до 14 ;За Хитлер ,Сталин ,Чърчил ,Рузвелт и въобще за ВСВ съм чел ,гледал и слушал доста повече ,отколкото може да роди ограниченото ти от Винету въображение ! Гербавата "младеж" са точно копие на Хитлеровата младеж и по време , и по положение , и по състояния , и по намерения (и от двете страни) ,но най-вече по акъл ( по-точно липсата му ) ха-ха ! Затова ти прочети нещо друго ,освен Винету ,вождът ти няма да се разсърди , може дори да вземе пример от тебе ...

17

Анонимен

преди 1 месец

Изхвърлете мъртвото магаре!

16

Анонимен

преди 1 месец

Това му е зарекъл Вожда Винету, това плямпа.