fallback

Общ преглед

След като по-рано през деня ГЕРБ и Демократична България се регистрираха за участие в изборите на 11 юли, същото в последния ден сториха и от БСП.

Oще по темата
Внесохме 10 000 подписа. Тръгваме с нови сили и с нова енергия в голямото ляво обединение – организирани и подготвени. Целите ни са две – промяна и стабилност, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

На предишните избори целта беше да се свали Борисов, сега целта е да се предложи какво да замени модела "Борисов". Въпросът е кой може да направи промяната. Ние тръгваме с амбицията, че можем, заяви Нинова, цитирана от БГНЕС.

След като вчера от "Позитано" обявиха водачите на листите, днес Нинова съобщи, че на 30 май ще бъдат подредени окончателно листите.

Запитана за оттеглянето на Весела Лечева, лидерът на левицата каза, че всеки има право да избира своя път и да обяснява защо е предпочел другия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

усМех

преди 2 години

Нинова е за промяна на сегашното правителство на Радев.

69

БЪЛГАРИН

преди 2 години

НЕ ПОЗНАВАМ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА Е ВИДЯЛ НЕЩО ДОБРО ОТ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ. БРАТЯ БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ЗА РУСКИТЕ ШПИОНИ!

68

чета коментарите

преди 2 години

и забелязвам, че има откровено изкукали хора

fallback