70

усМех

преди 3 години

Нинова е за промяна на сегашното правителство на Радев.

69

БЪЛГАРИН

преди 3 години

НЕ ПОЗНАВАМ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА Е ВИДЯЛ НЕЩО ДОБРО ОТ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ. БРАТЯ БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, А НЕ ЗА РУСКИТЕ ШПИОНИ!

68

чета коментарите

преди 3 години

и забелязвам, че има откровено изкукали хора

67

погледнете ги само,

преди 3 години

хищници предвождани от ***

66

БСП - промяната

преди 3 години

Пременил се Илия - пак в тия !

65

Анонимен

преди 3 години

*** е най кадърната управляваща. Пребори се с хилади кръвожадни хиени в БСП. Само БСП за по добра българия. Честната и отговорна партия!

64

Анонимен

преди 3 години

Нинова: Целите ни са еликтрификация плюс съветска власт равно на комунизъм.

63

пияница мистик

преди 3 години

За каква стабилност говорят всички, нямам никаква идея. 11 години управление на ГЕРБ видях, че заплатите станаха по 2000 лева. Строяха се магистрали, метрото пусна и трети лъч и разшири втория. Подпукаха всички олигарси, най-големите избягаха зад граница. Като Мустака, окрал КТБ по времето на Орехчо и Черепа, дето лъжеше пенсионерите, че като търкат талончета може да спечелят нещо повече от 10 лв. После Черепа даде едни пари на Фигуранта и точно той ДЕСТАБИЛИЗИРА България. Това е истината

62

Анонимен

преди 3 години

То по-стабилно нещо от импексовата лидер на БСП няма в тая държава. То не бяха конгреси да я махнат, то не беше фалит и разцепление на партията, то не бяха загуби на изборите, от втора сила с шанс за първа, станаха 3ти със шанс за 4ти. А тя си стои ли стои.И боко не е толкова стабилен като импексова в БСП, той няколко пъти пада и служебни правителства и министри имаше. А тя, не та не.

61

да видим

преди 3 години

след поредната загуба на предстоящите избори , на импексова кой ше и е виновен ?! машините , или баба Дора с козичките ?

60

Анонимен

преди 3 години

Дръжте се, обединявайте се, а не се разделяйте, леви,крайно леви,центристи, земеделци и всякакви други партии, обединете се и успех!

59

Пак по Борисовски

преди 3 години

Уж махнаха Б.Борисов, а пак трябва да носим АРАБСКИ маски в магазина.Тия И.ди.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.

58

Анонимен

преди 3 години

комунистическата мафия отново надига глава

57

Анонимен

преди 3 години

По добре правителство ,от колкото доказани крадци комунистически,ненаказани пак искат да съсипат страната,тия трябва да са в затвора.....130 години само убйства и грабежи,таз партия е на Мадуро поставения ни призидент,и държавна сигурност крадците на страната.

56

ха.ха.ха

преди 3 години

червените мародери и милионери закъсали за държавните пари и спестявания на хората от 53 милиарда по банките..след тях фалит и бедни българи

55

Българин

преди 3 години

Явно ситуацията не е за първи път, защото има една приказка:Който копае гроб другиму, сам пада в него.

54

памет

преди 3 години

Мутрите на обща снимка.

53

Анонимен

преди 3 години

наглите престъпници от бсп искат отново да папкат от държавната софра.това си го могат най-добре.

52

Кой?

преди 3 години

Кой ще ни даде пари? Питам аз!

51

Анонимен

преди 3 години

Комунистите са БСП,преименувани,това са крадцете с ограбванито на парите на хората от банките, два фалита на страната от 1989 година ,това са те.Там са Дончева с Илия Павлов ,Мая Манолова с братя Галеви ,ето ги, с мутрите.