Снимка: БГНЕС
fallback

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" води в родния град на шоумена – Плевен.

В града "Има такъв народ" води с 25.25 на сто от вота на избирателите при обработени 56.13 на сто от окончателно приетите протоколи на СИК, съобщи за БТА председателят на РИК Ярослав Димитров.

Oще по темата
Втори по събрана подкрепа в 15-ти МИР - Плевен, е коалиция ГЕРБ - СДС с 22,73 на сто от гласовете, следвана от коалиция "БСП за България" - с 18,10 на сто.

По получено доверие от избирателите следват ВМРО - Българско национално движение - с 6,13 на сто, Демократична България - Обединение - с 5,24 на сто, "Изправи се! Мутри вън!" - с 4,38, ДПС - с 3,65 на сто и други.

Избирателната активност в Плевенско е 47.95 на сто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Висини

преди 3 години

Срещу Слави ГЕРБ беше издигнал в Плевен изключителен лекар от световна класа, помогнал на стотици жени с онкологични заболявания. Не казвам, че всички кандидати на ГЕРБ са такива, но в Плевен конкретно беше! И загубил със чувствителна разлика! Изводите- за които могат да мислят. Пожелавам на гласувалите за Дългия при нужда от медицинска помощ да получат от него и сценаристите. Те и без това ни готвят подобно с Чорбанов

51

До 50

преди 3 години

Има, има много не слушат чалга, аз дори я ненавиждам, ама чалга поколението, доказа, че в главата му има само чалга и нищо друго.

50

Анонимен

преди 3 години

Той и Радев водеше убедително в родния си край, ама сега не искат и да чуят за него. Защо ли?

fallback