52

Висини

преди 3 години

Срещу Слави ГЕРБ беше издигнал в Плевен изключителен лекар от световна класа, помогнал на стотици жени с онкологични заболявания. Не казвам, че всички кандидати на ГЕРБ са такива, но в Плевен конкретно беше! И загубил със чувствителна разлика! Изводите- за които могат да мислят. Пожелавам на гласувалите за Дългия при нужда от медицинска помощ да получат от него и сценаристите. Те и без това ни готвят подобно с Чорбанов

51

До 50

преди 3 години

Има, има много не слушат чалга, аз дори я ненавиждам, ама чалга поколението, доказа, че в главата му има само чалга и нищо друго.

50

Анонимен

преди 3 години

Той и Радев водеше убедително в родния си край, ама сега не искат и да чуят за него. Защо ли?

49

Карлово

преди 3 години

Браво плевенски..Аре сега и един кючеклийски аранжиментна химна и отиваме у Анадола.

48

Анонимен

преди 3 години

Слави не е от Плевен да ги е.

47

realist

преди 3 години

Хора, спрете да говорите глупости, направо се излагате, че едвали има някой, който да не слуша чалга ! Второ може да е по-малкото зло и е гаранция, понеже си има всичко и действията ще покажат, дали си седи зад думите ! За сметката на тиквата е интелигентен и начетен, не ***,като него, който 2 изречения не може да сформира правилно. Хубав ден, клавиатурни нинджи !

46

Morski

преди 3 години

А някои казваха, че по - лошо от досегашното не може да има! Е честито на гражданите на ЧАЛГАРИЯ! Плевенска област да се преименува на УЧИНДОЛСКА! В чест на новия месия дето едно семейство не можа да създаде, че сега цяла държава ще оправя!

45

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Тиква от новата реколта води, но накъде.!.

44

Анти чалгар

преди 3 години

Проклятие за всички гласували за чалгара.

43

Плевен

преди 3 години

Треперете гербери! Голяма балтия!

42

Щаба на 7/8

преди 3 години

Ванката ще бъде министър на енергетиката, понеже е инженер, а господин Андреев ще бъде министър на младежта и спорта!

41

Prima

преди 3 години

Сигурно селяните чакат да им раздаде по едно ферари, а може и гадже да искат. Да става валия на Плевня и Русчук, но в София и останалите нормални градове (и хора) не го искаме. Стига бе, хора, малко ли се излагахме с Бойко, та сега и този. Плаче ми се докъде сме я докарали с простотията си.

40

Оооо

преди 3 години

ЧАЛГАРИИИИИ

39

Анонимен

преди 3 години

"Има такъв народ" води в "няма такъв град" д'ге!

38

Анти чалгар

преди 3 години

Господ да ни е на помощ с този чалар.

37

Анонимен

преди 3 години

Боже, БОЖЕ НИЕ ЛИ ТИ СЕ МОЛИХМЕ КРИВО,ТИ ЛИ НИ РАЗБРА КРИВО!БИЛИ СМЕ НА ДЪНОТО!НА ПРЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ МУ ВИКАХА ***, ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБЕРЕМ ТОЗИ ЗА ДА РАЗБЕРЕМ СМИСЪЛА НА ЧЕХЛЬОТО ЗАЕДНО С ТЪГАТА ПО ПЪРВАТА ДАМА! СЕГА ЩЕ СИ УЧИМ УРОКА ЗА ДЪНОТО!

36

Анонимен

преди 3 години

Хайде да извикаме: Спрете земята, искам да сляза!

35

Каракольо

преди 3 години

Гледаш ,четеш коментари и разбираш какво значи платен съветски ***. Няма един коментар да подържа ИТН ,а те са втори в изборите. Айде сега де как стана така,ужким всички много умни, много ерудирани, политически ориентирани и тнт , а ИТН ги изпотрепа с кампания във фбук и платена телевизия. И се разквичаха червени прасета ,корабокрушенците на плажа на Доганя и на Мая комунистката хората. Почнаха да му фабрикуват и на него някви червени компромати..... Страшно нещо е БГ *** на купейкова система

34

Анонимен

преди 3 години

Едно ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН и гадже с бронзов тен ЕДНО ЗА ТЕБ ЕДНО ЗА МЕН! ТОВА ЧАКАМЕ!

33

гост

преди 3 години

До Анонимен 11Слави завърши ли? Виола ли беше? Да му видим дипломата.