Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Според изпълнителния директор е на „Галъп интернешънъл“ Първан Симеонов, ако има нови избори партията на шоумена Слави Трифонов може да ги спечели.

Oще по темата

„Тогава в страната ще има една съвсем нова ситуация. Хората на Трифонов казаха, че са съгласни с идеята за провеждането на нов вот”, коментира той пред Нова телевизия.

Политологът настоя, че гласовете за промяна натежаха при вчерашния вот.

„Ситуацията е патова. Най-легитимният избор би бил партиите на протеста да се съберат и с подкрепата на БСП да направят кабинет”, каза той.

 Първан Симеонов добави, че ще бъде много трудно ГЕРБ да състави кабинет.

Димитър Ганев от „Тренд”обясни, че има вариант за експертен кабинет на ГЕРБ и Има такъв народ. Другият вариант е коалиция около протестните партии с подкрепата на БСП. Новите избори също били на масата.

„Единият вариант е експертен кабинет около ГЕРБ, вторият вариант е анти-ГЕРБ и третият са нови избори“, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Жалко за народа

преди 3 години

Поредният протестен вот отвори парашута на превърналата се в партия фирма на С.Т.В БГ е лесно да критикуваш - не носиш отговорност за действия. Някои сценаристи смятат, че след фиаското на собственото си шоу, могат да превърнат парламента в нова шоу сцена. Проблемът е как да не се "отъркват" всеки ден такива като Слави и Тошко в простаците-депутати от другите партии. Защото така се губи лесно фалшив имидж.Пази боже слепи Тошко Йордановци да прогледат за дават акъл на сънародниците си!

81

Недоразбрал

преди 3 години

Почвам да се питам,протестърите или борците срещу статуквото,тоест чалгарите на Славуцата,а и останалите нев ме ня е ми дето наляха кокалите на баш мафиотите гласувайки за партиите с откачени имена,истински ли си вярват,че се борят за нещо или против нещо?Нали основното им реване беше ужким против ДПС,Пеевски и Доган?!Е какво ще им направите на ДПС като те дежурно са абонирани за парламента?!Значи гласувате за някой дето ще ви използва като тоалетна хартия и ще си обърше д,то !

80

Мда

преди 3 години

Почват да баламосват Слави, да се откаже от успеха си в името на нов по-голям, докато му намерят цаката..... .

fallback