82

Жалко за народа

преди 3 години

Поредният протестен вот отвори парашута на превърналата се в партия фирма на С.Т.В БГ е лесно да критикуваш - не носиш отговорност за действия. Някои сценаристи смятат, че след фиаското на собственото си шоу, могат да превърнат парламента в нова шоу сцена. Проблемът е как да не се "отъркват" всеки ден такива като Слави и Тошко в простаците-депутати от другите партии. Защото така се губи лесно фалшив имидж.Пази боже слепи Тошко Йордановци да прогледат за дават акъл на сънародниците си!

81

Недоразбрал

преди 3 години

Почвам да се питам,протестърите или борците срещу статуквото,тоест чалгарите на Славуцата,а и останалите нев ме ня е ми дето наляха кокалите на баш мафиотите гласувайки за партиите с откачени имена,истински ли си вярват,че се борят за нещо или против нещо?Нали основното им реване беше ужким против ДПС,Пеевски и Доган?!Е какво ще им направите на ДПС като те дежурно са абонирани за парламента?!Значи гласувате за някой дето ще ви използва като тоалетна хартия и ще си обърше д,то !

80

Мда

преди 3 години

Почват да баламосват Слави, да се откаже от успеха си в името на нов по-голям, докато му намерят цаката..... .

79

man

преди 3 години

"Учи маме за музикант, може министър председател да станеш"

78

Протестър

преди 3 години

Служебен кабинет на Президента и "Извънредно положение".Така Служебния кабинет може да си откара 10-15г.Това е възможно и чисто конституционно.За това Бойко не даде миналата година оставка. Защото знаеше, че един Служебен кабинет, може да стане "Постоянен", или да откара с години наред.Най-черния сценарий за България е коалиция на ГЕРБ, БСП, ДПС и ВМРО - 120+1 гласа и сигурна власт 4 г. Стигне ли се до Служебен кабинет, Президента Радев може да ги разпилее тиквите веднъж завинаги...

77

вервайте ми

преди 3 години

Ония за 800 дена си е пак в Испания, вчера го показаха как гласува там (най-вероятно за БСП)

76

Анонимен

преди 3 години

И как от ГЕРБ ще съставят експертен кабинет, като в редиците им няма нито един експерт? Разбира се, гербаджиите считат хора с ИТ Кард, английски на ниво торта сахар и министъра на здравеопазването със 100те отменени заповеди за експерти.

75

Ивза

преди 3 години

Спомнете си коментара на Иво какви са българите и след това ми кажете къде е партията на Бареков и самият той.Къде е и оня където щеше да ни оправи за 800 дни,но оправи вземанията си и...Боже пази все пак БЪЛГАРИЯ и тези които живеем в нея.

74

Анонимен

преди 3 години

какви са тези глупости бе?Абе социоПсихопати я сметнете като брой души колко са гласували за чалгара?Мислите ли ,че на едни следващи избори и други ще го направят?Ми нали сега и БСП и ДПС ще си активизират максимално електоратът,Божков видя ,че му трябва малко и той също,ГЕРБ няма да паднат на долу а ще вдигнат и те.....

73

Анонимен

преди 3 години

Тиквата лежи на спалнята, гали кюлчета и евраци, мажи оня фенистил, гледа пищака, слуша оня дрон как му жужи и си вика, брей кво ме сполетя.

72

Радневски лекар

преди 3 години

Тоя от Тренд да започне да си пие хапчетата. Да сложиш в едно изречение ГЕРБ и експерт си е олигофренично! Експертен кабинет на ГЕРБ и ИТН, моля?!!! Защо се дава трибуна и се тиражират мнения на хора които не могат да мислят изобщо?

71

Решението

преди 3 години

е само едно - удряйте камбаната за умряло - Вчера погребахме България ! Утре ще мием чиниите на Русия !!! Сменяйте еврото с рубли - днес едно евро = 90 рубли ( ще станем милионери).

70

Анонимен

преди 3 години

До До Герберна есен ще е по зле герб ще е на мястото на ДБ

69

Dinosaurus

преди 3 години

Първанчо, дядовото, не реви на чужди гробища.Дългия не спечели, ГЕРБ загуби от наказарелен вот, а твоята БСП получи шамара, който си просеше от две години насам. Обаче защо никой не си спомня за Царо и НДСВ? Не беше толкова отдавна! НВ поне обещаваше да ни оправи за 800 дни, а този клоун само ще ни пее и прави безкрайни избори (концерти). А честито на гласувалите за него. Бързо бягайте към терминал 2

68

До Гербер

преди 3 години

Ти май си на сериозни антидепресанти. Печелите убедително само средния, нищо друго!! По-голям резил не сте виждали до сега, но това се очакваше.

67

Слави Мултака

преди 3 години

Слави с костовистите печелят умопомрачителните 35% от гласувалите :D 20% от народа иска те да управляват :D Хайде добавяме и лоените топки от отровното трио още 5% :D Направо "суверена" се произнесе: 4 милиона и половина не искат да ви знаят, те за лапачка се настроиха :D Или към "схемата" ще включат и ДПС и БСП :D Слави иска просто да прави глупости "в името на суверена" и после точно като Волен, ще се върне в дупката си!!! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

66

Анонимен

преди 3 години

До мХаха! Уби ме! Ще служат на народа, а не на олигарсите! Наясно ли си как се финансират реално избори? Как си плащаш мястото в листите? И т.н. Нищо случайно, че удараха Арабаджиеви, Стайкови, Баневи и Бенчев. Последваха и братя Бобокови. Всички чуха репликите на Ламбовски към Хр.Иванов:"и като станеш премие да не ни забравиш"! "Уважавания бизнесмен" разпространи ли кадри как Костинбродска се услушва в офиса му? Помечтай още и *** първата въдица.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76мерси, *** аз на тоз бах и чаковски не мойм една ракия изпи

64

Анонимен

преди 3 години

Да ни е честита новата стара Чалгопитека "МунчоМагария"!Сбогом, Еуропке, назад към Азия! Ураа-аа!

63

БСП+ДПС+РистоКостов

преди 3 години

Този Първанчо много голям умник! Хубаво да има нови избори, ама мултака вече е с куршум от години и на 2 метра под земята! Как ще даде този път кинти на съдружника си Слави, за да правят чалга "политика" :D Иначе Първанчо много хитро е предположил, че про-руската БСП ще направи без проблем коалиция с костовистите, които само за САЩ бленуват :D Той как не е споменал и друга опозиционна партия, която много се надяваше да направят Орешарски 2 с другарите от БСП, но сметките отново не им излязаха!