fallback

Общ преглед

Броени дни преди изборите на 45-тото Народно събрание, истинска плакатна война се разрази и в София, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Много плакати и билборди в столицата на различни партии бяха "коригирани" с лепенки на политическата платформа на избягалия в Дубай бизнесмен Васил Божков - "Българско лято".

Самата политическа формация на Божков не получи регистрация за парламентарните избори, но участва заедно с "Българско национално обединение – БНО".

Още снимки от плакатната война вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 години

Това с плакатите мисля се наказва от закона. Ако не е така, ще се накаже от народа.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами да! Поне на ГЕРБ им е ясно,че този мандат им беше 1 ви изкаран цял,след ялоеи 2 опита още! И ЧЕ ЩЕ ИМ Е И ПОСЛЕДЕН!-:))) А че ще се опитат и опитват да ни клатят още поне един мандат,в това няма съмнение! Ами българина се нагледа на циркове през изминалият мандат на Групировката Герб на борчето и мутра др Борисов! И особено през последната година! То пазарлъци и сметки между Герб и "патриоти" и Воля! партията на Варненската мутра Магарешки! Време е за нови лица в политиката! Старото на боклу

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа не са луди, че да видят? Може да ги видиш колко на брой са само по време на мач или като стачкуват за повишаване на заплатите.

fallback