28

Анонимен

преди 3 години

Това с плакатите мисля се наказва от закона. Ако не е така, ще се накаже от народа.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами да! Поне на ГЕРБ им е ясно,че този мандат им беше 1 ви изкаран цял,след ялоеи 2 опита още! И ЧЕ ЩЕ ИМ Е И ПОСЛЕДЕН!-:))) А че ще се опитат и опитват да ни клатят още поне един мандат,в това няма съмнение! Ами българина се нагледа на циркове през изминалият мандат на Групировката Герб на борчето и мутра др Борисов! И особено през последната година! То пазарлъци и сметки между Герб и "патриоти" и Воля! партията на Варненската мутра Магарешки! Време е за нови лица в политиката! Старото на боклу

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа не са луди, че да видят? Може да ги видиш колко на брой са само по време на мач или като стачкуват за повишаване на заплатите.

25

Анонимен

преди 3 години

Какъв бизнесмен е този крадец на антики, нима заслужава такова внимание? Понеже сме мутренска страна, затуй си разиграва коня зад граница, иначе трябва да е зад решетките отдавна.

24

Анонимен

преди 3 години

И ония сините ризки, дето пушеха за по-големи заплати не видяха .... нищо. С всичките камери и тъпотии тия пак не видяха нищо. Значи размотавам се аз по нощите с пикап, че иначе стълбата не се вмества. 2 кофи лепило и няколко рула плакати. И никой не видял нищо? Не ми дреме за вандалската проява и за коя партия е. Утре може да те заколят насред оживен булевард и... нищо. Сериозно? НИКОЙ? Не е видял как човек със стълба лепи плакати? Сини ризки - никой не ви вярва. Иначе да се бяха подали сигнал!

23

Ела на о-в Тринидад

преди 3 години

...че тука лъжат те с плакат,рискуваш вирус във Занзибар,да ти го предаде комар.Ела на остров Тринидад,че тука ще настане Ад,защото тези от билборд,махат Валутния ни борд.

22

Анонимен

преди 3 години

Прилича повече на заплаха, отколкото на обикновена плакатна война. Не са пестили средства, разходили са се с вишки из цяла София и са атакували билбордовете точно на определени партии и кандидати.

21

До 20

преди 3 години

Ти си поредния Левскарски *** . Простоват човечец си .Само Борисов ,Пеевски и Гешев могат да оправят България !!!

20

Анонимен

преди 3 години

Хахаха :)) Това е забавно :) Ще се избият! Ама правилно, де! Направиха си безплатен ПР с протеста, който той плати и сега се перчат. Не става така, трябаше поне да си поделят разходите за протеста.

19

Номер 14

преди 3 години

Ще гласувам за Божков защото мразя Борисов ,Пеевски и Гешев !!!

18

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Божков, защото ако се надогне, ще има кървава баня в БГ ... мууууйайхахахахахахха

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Не са всички добре а само Лойко и ГЕРП.

16

Анонимен

преди 3 години

Кво не му харесвате на управлението? Всички са нахранени, добре облечени, всички карат коли, ходят по почивки в чужбина, купуват апартаменти, работят за 10 пъти по-високи заплати, отколкото по времето на БСП. Наистина не разбирам.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11ГЕРП намаляват бързо и нямат хора в страната, а главно в чужбина и стават като ДПС с избиратели главно в чужбина, които работят за небългарски интереси. Единствено ги спасява, че доста пенсипонери умряха от короната и не може да гласуват и БСП загуби доста гласове. Накрая страната ще се обезлюди и изборите ще са само в чужбина.

14

Анонимен

преди 3 години

Мога да кажа само, че в България има доста хора, които са готови на всичко само за да се докопат до власт и пари.

13

Анонимен

преди 3 години

Точно заради такива като тези на снимката ще изляза да гласувам за ГЕРБ. Също и заради онова фиаско с шкафчето. Много ефтинко беше.

12

Анонимен

преди 3 години

С тия черепчета ми напомня на скайповете на 12 годишните преди 10-15 години, когато беше модерно. Всичките лапета бяха едни такива лоши, арогантни, опасни и си слагаха черепчета и огънчета по аватарите. Въобще с Божков вече БГ политиката е пълно копие на чат в cs1.6 и очаквам до 2-3 месеца да се обиждат на бот, ламер и нууб.

11

Анонимен

преди 3 години

То е ясно, че ГЕРБ отново ще смачка навсякъде, но Корнелия ще обяви отново БСП за "победител" след гръмката чеврена доминация в 2-3 селца.

10

Анонимен

преди 3 години

Само БСП, ДПС и комбинирания турско-комунизъм ще оправи България.

9

Анонимен

преди 3 години

То в тъмна Африка нямаше да е разрешено да има политическа формация с това кръчмарско име "Изправи се, мутри вън". То е ясно, че само пияници могат да гласуват за подобни дроги.