Снимка: БГНЕС
fallback

Експертът по външна политика и борба с тероризма Боян Чуков ще се яви на изборите като кандидат-депутат на ВМРО. Само преди ден той  прекрати членството си в БСП.

В листата на патриотите от гражданската квота влиза и икономистът и политически анализатор Кузман Илиев, който беше част от Института за дясна политика на Георги Харизанов.

Oще по темата

Генерал Кирил Радев и проф. Христо Смоленов са също в листите.

Христо Димитров - ръководителят на ансамбъл "Българе", също ще бъде кандидат за депутат.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че в листите на войводите ще има 105 представители от гражданската квота, 15 от тях са в трите софийски многомандатни района, предаде БНР.

Красимир Каракачанов увери, че партията му ще води позитивна кампания.

„Битката няма да е лека, но съм убеден, че за пореден път ще се справим по най-добрия възможен начин в името на това да продължи един курс на политика, който ще бъде спирачка за безхарактерните политици, които са готови да отстъпват от нашите национални интереси – дали ще е Истанбулска конвенция, дали ще е Северна Македония. Да спираме онези негативни тенденции, които рушат бъдещето на българската държава“, каза Каракачанов.

В списъка на гражданските кандидатури е и съпругата на евродепутата от ВМРО Андрей Слабаков - актрисата Ернестина Шинова. Тя ще бъде на последно място в две листи на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 3 години

Та Красимир К. викаше ,никога с хора били от БСП.Кво стана,дебел?

39

Зозо

преди 3 години

Важното е, че с тази коалиция и кандидати Волен-руския лъжец ще оттече в канала. Даже субсидията от 1% няма да стигне :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))По атака ТВ съвсем през просото са го подкарали :)))))) Направо съм се заливал от смях...Всички гейове ги изкараха, които не са прислужници на Болен :)))))))))))))))))) Остава само пак да пуснат клиповете с руските анимационни ракети - да плашат пенсионерите :))))))))))))))))))))))))

38

Хамелиони

преди 3 години

"Национализмът е последната крепост на комунизма".Боян Чуков не е напуснал БСП,а е изпратен с партийно поръчение във ВМРО.Зад фасадата на патриотизма се събират всички тайни и явни путинофили.

fallback