40

Анонимен

преди 3 години

Та Красимир К. викаше ,никога с хора били от БСП.Кво стана,дебел?

39

Зозо

преди 3 години

Важното е, че с тази коалиция и кандидати Волен-руския лъжец ще оттече в канала. Даже субсидията от 1% няма да стигне :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))По атака ТВ съвсем през просото са го подкарали :)))))) Направо съм се заливал от смях...Всички гейове ги изкараха, които не са прислужници на Болен :)))))))))))))))))) Остава само пак да пуснат клиповете с руските анимационни ракети - да плашат пенсионерите :))))))))))))))))))))))))

38

Хамелиони

преди 3 години

"Национализмът е последната крепост на комунизма".Боян Чуков не е напуснал БСП,а е изпратен с партийно поръчение във ВМРО.Зад фасадата на патриотизма се събират всички тайни и явни путинофили.

37

доц.Драгнев

преди 3 години

АБЕ ХОРА! ИМАЛИ АКЪЛ НЯКОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА НФСБ,МАРЕШКИ,ВМРО! АЙ СТИГА БЕ! ЕГАТИ И ПОРНОТО!

36

По В.Енчев

преди 3 години

В повечето социологически класации ВМРО се е паркирала зад опашката на Коня, където трайно е заседнал и бившият му партньор от НФСБ, сега венчан за Марешки.Наистина е странно: Откъде извира самочувствието на човек, който четири лета е вице в най-корумпираното правителство, а лично той е най-отговорен за катастрофалния договор с Македония?Апропо, а дали БСП и ДПС искат за партньор патерицата на Борисов, загробила милиарди в мъгляви военни търгове?

35

Христо Христов

преди 3 години

Агент при агент отива. Какво не ви е ясно?

34

Iliev

преди 3 години

До АнонименАз също се чудя обаче за други пАрТиИ-БСП,ДПС,ИМА ТАКЪВ НАРОД ,МУТРИ ВЪН,БУЛГАРСКО ЛЯТО И ТЕМ ПОДОБНИ

33

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ернестина требе да е на...първо място във всички...листи на Вемерото,защото има...визия и ни...разсмива.(платено съобщение на...зрители на Комиците по БТВ)

32

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 32Че то всички партии, осен бсп-то ще се коалират сд герП, всички ...Затова и аз се глася волю-неволю да гласувам за бесепету ... ама смятам, че герП са по-голямото зло !!!

31

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се гласува за ВМРО,защото пак ще станат патерица на бандите от ГРОБ,а този Боян Чуков е много жалък...Нинова била седесарка...А шкембе войвода спаси *** на Борисов и до последно държаха кокала...и е не по-малко отвратителен от тиквата..

30

ДДРОнег

преди 3 години

"Страхотни" партии имаме ...

29

Анонимен

преди 3 години

Освен Столипиново и Факултета с пари все ще се намери и някой бял заблуден да им гласува на тия. Пак ще влязат и ще са в управлението. Краси е роден под щастлива и ....дебела звезда

28

Кузмане, защо?!

преди 3 години

Това момче Кузман с Владимир Сиркаров ги харесвах. Жалко за него. Явно младостта му, или пък глупостта, го е подвела да застане зад Шкембе войвода и редом до пияният Джамбаз с маркуча. Може да са му обещали добри пари, но те вече са доста напред с дебелите еврозаплати, а той тепърва ще се надява. Дано само народът не се подведе за пореден път да подкрепи тези бити карти.

27

Анонимен

преди 3 години

ВМРО си изиграха картите. Вече са извън играта. Съмнителна покупка на самолети, продажба на български паспорти, торбички "Била" и.т.н.С две думи - да си изберат друга партия.

26

Анонимен

преди 3 години

За ВМРО кой гласува нямам никаква идея...

25

Анонимен

преди 3 години

пари парии думаше кир михалаки- още ботев го е казал и като има го.ве.да да им се връзват ще има за стригане

24

Анонимен

преди 3 години

Кузман Илиев ще реши за Сервена Македония. Смях . Колкото Каркачанов се провали тотално.

23

Пян Гъ до 24

преди 3 години

Чуков дълги години е работил за разузнаването. Ясни са му нещата. Щом отива при патриотите, ББ4 ще е горе-долу, но не съвсем, в сегашния вид. Ясно като бял ден.

22

Анонимен

преди 3 години

Чуков не мога да го разбера!Уж дипломат и анализатор, но не можа ли да предвиди, че това е политическо самоубийство.Тия разединени НЕпатриоти повече няма да са в НС. Тяхната песен е изпята. Успяха да излъжат маса народ на предните избори, но се видя, че са лакеи на хунтата.

21

Анонимен

преди 3 години

Каракачана стана милиардер с тия паспорти и тия биткойни, но явно че не му е достатъчно иска да продава още няколко мандата паспорти.