Снимка: Istock

Мога ли да му имам доверие? Въпросът, който всяка жена си задава в началото на нов флирт и любовни взаимоотношения. Кои са знаците, че мъжът, с когото се срещаме не е лоялен към нас и не можем да му се доверим?

Вижте 10 знака, че той може би се среща с друга и ви мами.

1. Дава ви неясни обяснения – Когато отменя срещата ви, когато го попитате как е минал почивният му ден и т. н.

2. Не може да разчитате на него – Дори в началото на едни все още неизяснени любовни взаимоотношения, ако мъжът държи на вас ще ви показва с малки жестове внимание, грижа, като това да ви закара до дома, да ви помогне със смяната на изгоряла крушка и т. н. Ако липсва това отношение към вас, определено не може да се разчита на него и да му имате доверие.

3. Потаен с телефонните разговори, често си пише с някого – Той винаги ви казва, че си пише с приятели, познати, но рядко би показал телефона си, ако го попитате.

4. Зает е в почивни дни или късни часове на деня – Ако заетостта му не е свързана с работа, често не може да се видите, когато е свободен, защото все трябва да се срещне с приятели или има друг поет „ангажимент“, определено се срещате с мъж, на когото не може да се има доверие. Много е вероятно да се среща с друга.

Още по темата моцже да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase