15

Най-важното

преди 1 месец

Задължително трябва да установите дали сте единствената му интимна партньорка или си е подсигурил кръг от няколко момичета, с които се среща подред. Това последното го правят много момчета и не всяка девойка е достатъчно хитра,за да успее да разбере, че за него е само част от "харема". Не си губете времето с такъв, ако целта ви е да си намерите сериозен приятел. Но и внимавайте да не изтървете свястно момче от типа на онези, които не са често с вас, защото са свикнали да са с приятели пред блока

14

vs

преди 1 месец

Обичате го като брат, но той се дърпа и иска да чукне нещо странично, защото не е очаквал такава братска любов и всеотдайност от ваша страна, а когато правите секс, вие сте малко по - добра от гумена кукла!?

13

Анонимен

преди 1 месец

Кажете му че и вие се срещате с друга.

12

Анонимен

преди 1 месец

Да не е само с друг мъж

11

Шерлок

преди 1 месец

До Анонимен 24 - Обикновено ти пишеш тук от името на бат Минко ергена, но сега си решил да се представиш за някой друг.

10

Анонимен

преди 1 месец

11 знак: Ако е отишла в Луксозенец на море 100,% е свирила на мандолината на Бат Минко ергеня. Между другото не го знам верно зевзек ли е, пари ли има много, но говорих преди 2 седмици в Хасиендата с една сервитьорка и тя ми потвърди, че имало такъв и бил редовен. На въпрос дали наистина е толкова оборотен тя само ми се усмихна.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тренира любов, за да ви превъзхожда!

8

И десетте точки

преди 1 месец

описват манталитета на нашенските лигльовци, чиито маминки са забравили да им кажат, че и околните са хора и имат интереси, чувства и достойнство. Льольо си мисли, че е нормален тип поведение да прави каквото му скимне на момента, да се води само от кефа и настроението си. Не му е ясно защо се сърдите заради това, че е обещал да се видите и после е забаравил или че ви е зарязал в момента, в който сте влезли някъде, където той ви е завел и го е направил, защото е видял непозната засукана кифла.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ако редовно му водите приятелки за тройки, няма никакъв шанс да си тръгне!

6

Семеен терапевт

преди 1 месец

Трябва да му пycнете oтзaд. Само така може да си го върнете.

5

Хемус

преди 1 месец

Модерно е да се среща с друг и вие (жена му) трябва да го подкрепите

4

Анонимен

преди 1 месец

Връща се с изпразнени тoпки.

3

Анонимен

преди 1 месец

1. В джоба на панталона си носи гaщичkитe на любовницата и тайно ги души.

2

Анонимен

преди 1 месец

Когато не може да ви манипулира, ви лъже, когато не може да ви лъже, ви заплашва, ако не може да ви склони, ви кара да го съжалявате, ако не може да го съжалявяте, го удря на съвест!

1

61

преди 1 месец

Айдеее, Михаелчето пак се развилня! Иначе и от мен един знак: Има червило по мъдете.