Снимка: Istock

Ако вярвате в астрологичните зависимости във връзките, може би ще ви е интересно да разберете кои са трите най-подходящи за съпруги дами според зодията. Всеки зодиакален знак се отличава с характерни личностни особености, които имат подходящи съвпадения с характеристиките на други знаци. Това очертава вероятността за сполучливост на връзката между тях.

Ако сте мъж и търсите подходяща партньорка за дългосрочна връзка или брак, добре е да вземете предвид някои от открояващите се като най-добри съпруги дами, носещи следните три зодиакални знака.

Козирог

Жените от зодия Козирог са много добър избор за съпруги, защото са изключително отговорни, верни, организирани, подредени, прагматично и практично мислещи. Те са стожери на семейството. Умеят да възпитават децата, да им създават усещане за отговорност към това, което правят вкъщи и извън дома. Справят се безупречно с управлението на финансите, както със своите, така и със семейните.

Жените Козирог имат способността да балансират между семейните отговорности и кариерното развитие. Те са толкова енергични и дееспособни, че отстрани погледнати сякаш нямат умора. Винаги правят нещо и то по начин, който не ощетява нито семейството, нито работата им. Много са добри в планирането на времето и ангажиментите, което ги прави едни от най-добрите представителки в зодиака, подходящи за брачни партньори.

Едно от най-добрите качества на жените Козирог е тяхната вярност и почтеност. Ако са във връзка, те не са склонни да изневерят, да лъжат, да пазят тайни, които биха навредили на брака или партньора им. Отнасят се с уважение към любимия човек и са склонни да правят куп компромиси, за да осигурят щастие в отношенията.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase