Снимка: Istock

В началото на връзката, когато несигурността все още витае във въздуха, мъжете са склонни да изричат някои лъжи. Правят го, за да повдигнат самочувствието си, да ви накарат да се почувствате привлечени от тях, прикриват несигурностите си.

Всеки казва своите малки лъжи в началото на връзката, преди да се почувства сигурен да разкрие истинската си същност.

Кои са 5-те неща, за които мъжете най-често лъжат в началото на връзката?

1. Тайни от миналото.

Не е неочаквано тайните от миналото да бъдат прикривани в началото на връзката. Понякога дори прикриването им продължава доста напред в развитието на отношенията. Но никой мъж няма да разкрие подробности от миналото си в началото на връзката. Дори да се интересувате и да му задавате въпроси за минали отношения, връзки, проблеми в семейството, може да не получите истината. В повечето случаи мъжете лъжат именно за тези подробности от живота си.

2. Истинското му финансово състояние.

Мъжете лъжат както за да прикрият, че нямат достатъчна финансова стабилност и независимост, така и за да прикрият богатството си. В единия случай самочувствието им страда заради недостига на средства, а в другия се опитват да прикрият благосъстоянието си, за да се предпазят от златотърсачки. По тази причина в началото на връзката е много вероятно да бъдете лъгани в тази посока.

Още по темaта може да прочетете в Az-jenata.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase