Снимка: Istock

Любовта винаги ни среща с различни хора. Нашите близки и приятели ни познават в една светлина, докато в любовна връзка показваме и друга своя страна. Ние сме определен тип партньор и имаме нужда от такъв, който да си пасне с нас. Някои хора си проличават още на първите срещи какви любовници биха били.
Дали ще са ревниви, изневеряващи, скъперници, търсещи изгода и т. н.

Вижте 8 от най-често срещаните типове любовници, с които любовта може да ни срещне.

1. Даващият – Този тип любовник е безкористният. Той постоянно се раздава във връзката. Често такива хора смятат, че не са достатъчно добри за връзката или партньора си, страхуват се да не бъдат изоставени. Разбира се, може и просто природата им да е грижовна.

2. Този, който все взима – Това е типът партньор, който непрекъснато поема връзката под контрол и винаги иска нещата да стават по неговия начин. Такава личност вярва, че дава достатъчно на любимия човек и взаимоотношенията. Ето защо и не полага кой знае какви усилия.

3. Контролиращият – Обикновено такива личности изглеждат много грижовни и любящи, внимателни към нуждите на другия във връзката. Но с времето няма да закъснеят със своите изисквания, фини манипулации.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase