Снимка Фейсбук

15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която е кръстена Серафина Роуз, направи първата си официална изява под ново име. Тийнейджърката вече иска да бъде наричана Фин. Това стана ясно по време на възпоменателна служба за бащата на Гарнър.

Облечена в черен костюм с панталон и елегантна прическа, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих пред събралите се в църквата в Чарлстън, Западна Вирджиния. Момичето беше заснето с нова късо подстригана коса още през февруари тази година, но погребението на нейния дядо е първият път, когато детето на топ актьорите се представи публично с ново име.

Серафина Роуз е второто дете на бившата двойка Гарнър и Афлек, като по-голямата ѝ сестра - Вайълет Ан, е на 18, а брат им е 15-годишният Самуел. Актьорите се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения. През 2022 г. Афлек се ожени за Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Мюниц също използва полово неутрални местоимения и оттогава е близка с Фин като своя доведена сестра.

Първите намеци за новото име на тийнейджърката дойдоха няколко дни по-рано, когато Фин беше заснета да прегръща майка си Дженифър Гарнър на спирката на училищния автобус в Брентууд, Ел Ей. На снимката името „Фин“ може да се види избродирано върху раницата на момичето. Тийнейджърката от години носи къса прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase