47

citoyen

преди 1 месец

До До мистик"Биологичен пол на английски е s.e.x. G.e.n.d.e.r е с променено значение от много години и означава полова идентичност, полът, с който се самоопределяш."Самоопределям се като Аменхотеп, ако не ми правят приношение това нарушава ли правата ми?

46

citoyen

преди 1 месец

До Европеец с главно Е!"Панелната Ганюха не може да проумее как светът се развива"Поредният конформист. Ако бяхме комунистически режим - щеше да си пръв комсомолец, ако бяхме в нацистки такъв - верен нацист. В настоящия режим си клакьор на радикални извращения, поднесени в целофана "свобода". Нищо, като се смени и този ще си намериш място в новия ;)

45

Анонимен

преди 1 месец

До Нормален европеец! През турско са скачали в пропас за да не ги спипат турци. И това ли не одобряваш.

44

Нормален европеец!

преди 1 месец

Казано честно, изобщо не завиждам на някой , че се е извъртял! Проблемът си е негов! Ако трябва да изпитвам нещо, то е съжаление! Кой на какъв иска да се прави, само да не ни го натрапват като някаква "култура" или "цивилизация", и да не ни парадират с това! Иначе, ако някой реши да скочи от десетият етаж, също си е негова работа! Но не чакай да го одобря!

43

пияница мистик

преди 1 месец

До До мистик 34 === Това го кажи на митничарите на летищата, защото като съм попълвал митнически декларации навсякъде пише: gender - male/female. Никъде не пише sex -

42

Анонимен

преди 1 месец

Тия продължават да копат надолу...проблемът е че сега тия са тинейджъри ама след 10г ще са в сената и в големите компании е те тогава ще започне тоталната деградация

41

Мда

преди 1 месец

Връстниците им са онанисти които са захласнати по плейстейшън и виртуални моделки в инстаграм и онлифенс...какво да правят момичетата освен да изпаткат сексуално? Като гледаш, че момченцата на твоята възраст са "влюбени" в перфектни моделки създадени от изкуствен интелект и то зададени от мъже....Изпаткала работа

40

Бизнес идея

преди 1 месец

Който измисли как лесно в домашни условия да си сменяш вида на половия орган ще потъне под пари.Днес ти е кеф - ***. Утре ти е друг кеф - *у*. Пачки ще валят.

39

Анонимен

преди 1 месец

Въййййй!!! Ще си спра козите от паша след тази новина!!!

38

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Бен афкел заяви, че ще плати 200 бона да му зашият и чурка

37

Анонимен

преди 1 месец

Хомосексуализмът е извращение и заболяване. Тези хора трябва да се лекуват в психиатрични клиники, а не да чи правят гей паради, финансирани от американското посолство!

36

Анонимен

преди 1 месец

Ще ме уморят от смях тия. И защо се е окепазила така?

35

Анонимен

преди 1 месец

Нека им е. Топно тези известните заради повече популярност обясняват навсякъде,че трябвало да има обратни,третополови,петополови. След 10 г вече и за кучетата си ще се женят и ще се еб..ат.

34

До мистик

преди 1 месец

Биологичен пол на английски е s.e.x. G.e.n.d.e.r е с променено значение от много години и означава полова идентичност, полът, с който се самоопределяш.

33

Анонимен

преди 1 месец

честито

32

Анонимен

преди 1 месец

Съсипаха я тая държава :)

31

Гревио

преди 1 месец

Защо го обиждате на дъщеря? Ще глобявам май тази медия.

30

None

преди 1 месец

Здраве да е... :)

29

пияница мистик

преди 1 месец

Ей, много пp0cти хора пишат статиите в тази медия Днес.бг (или ги прекопират най-вече) Няма такова понятие като "джeндъp", защото само по себе си това означава само "пол" - мъжки или женски. Дъщерята на Бен Афлек е ТРАНСДЖЕНДЪР. Тоест момиче, което се самоопределя като момче. Научете ги тези термини бе, неграмотници :)))

28

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 месец

Психичните отклонения не се лекуват с терапевт , или с разговори а с натискане на спусъка в главата на нищожеството.