Снимка БГНЕС
fallback

Руската полиция извърши най-малко 45 ареста при демонстрации в памет на опозиционера Алексей Навални, предаде Франс прес.

Навални бе погребан в Москва, но повечето от обществените прояви в негова памет бяха проведени в други градове, съобщи неправителствената организация ОВД-Инфо, предаде БТА.

"ОВД-Инфо получи информация общо за повече от 45 ареста", заяви неправителствената организация в комуникационното приложение "Телеграм".

Само шестима души са били задържани в Москва. Останалите задържани са в други места, като например Новосибирск - 18, и във Воронежка област.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

рендетУ

преди 2 месеца

"Най-малко 45 арестувани в Русия покрай погребението на Навални" ------ Само 45 души арестувани в 10 Милионен Град като Москва??? Всъщност кво се чудя, вие и от 5 арестуувани в Русия шъ направите Топ Новина!

86

Анонимен

преди 2 месеца

До българинХайде стига папагалщина и пригласяне на манипулативните медии тук, вижте и чуждите медии и общественици в Тубата, Нассрални не беше харесван нито от руснаците, нито от тези, които го бяха вербували за шпионин срещу Русия! Един *** и крадец!

85

истина

преди 2 месеца

За смъртта му са виновни западните служби защото си помислиха, че може да бъде втори Ленин и да предизвика революция или най малко свалянето на Путин. Този път на немците не им се получи но Навални е бил наясно с риска който поема. Иначе и на пеленачетата е ясно, че е агент на западните служби.

fallback