87

рендетУ

преди 2 месеца

"Най-малко 45 арестувани в Русия покрай погребението на Навални" ------ Само 45 души арестувани в 10 Милионен Град като Москва??? Всъщност кво се чудя, вие и от 5 арестуувани в Русия шъ направите Топ Новина!

86

Анонимен

преди 2 месеца

До българинХайде стига папагалщина и пригласяне на манипулативните медии тук, вижте и чуждите медии и общественици в Тубата, Нассрални не беше харесван нито от руснаците, нито от тези, които го бяха вербували за шпионин срещу Русия! Един *** и крадец!

85

истина

преди 2 месеца

За смъртта му са виновни западните служби защото си помислиха, че може да бъде втори Ленин и да предизвика революция или най малко свалянето на Путин. Този път на немците не им се получи но Навални е бил наясно с риска който поема. Иначе и на пеленачетата е ясно, че е агент на западните служби.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Начи в тази статия казват че в 7 чада най малко 45 са арестувани, а в 11ч че арестуваните са най малко 20. След още 4 часа колко ли ще кажат.

83

Bormann

преди 2 месеца

Значи денс е бил мирен ден, само 45 арестувани в Русия, обикновено в нормален работен ден са стотици бухахахах бухахахахахха

82

Нахални

преди 2 месеца

Толкова сълзи за един агент на ЦРУ, струва ли си студа?

81

Анонимен

преди 2 месеца

Оооуу, кво става в копейския рай Мордор? Робите въстават срещу късия диктатор?

80

Анонимен

преди 2 месеца

Цяло чудо е че се събраха толкова хора при положение, че знаят , че направят/кажат ли нещо друго от спуснатото им от диктатурата в москвето то животите им са непосредствено застрашени. Там нама като тука демокрация, всеки да прави и говори каквото си иска като копейките примерно за някой сандвич отгоре на минималната им заплата да говорят против държавата си.

79

Айде бе

преди 2 месеца

Ето че Русия показа ,че ве по - демократична държава от САЩ

78

Анонимен

преди 2 месеца

Еми нормално да има арестувани и пратени на фронта. Путинака страх го тресе, че изпусне ли руския роб да остане без репресии ше го изметат на момента, а така печели време.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Кви са тези образи,които се кефят на някакъв,който е искал срещу пари да им разбие държавата хаха?В нета се върти запис как Нахални иска милиони на месец,за да разбие държавата.А ако някой така иска да разбие ФАЩ на отделни щати дали няма да има последствия?

76

Анонимен

преди 2 месеца

Айде стига ни занимавахте с този западен агент Навални!

75

5

преди 2 месеца

Полицаите бяха повече от сеирджиите там. За 14 милионен град, тези 5000 човека са си капка в морето.

74

Анонимен

преди 2 месеца

До До 85,86Копейкаджийството винаги е бил израз на комплекс за малоценност и най-силно е бил изявяван от национални комплекси за малоценност и може би в това е неговата масова сила. Нормално копейките образуват най-единните, силни, устремени, безмозъчни стада, лесно експлоатирани от амбициозни вождове или хитри политици. И затова копейкаджийството е онзи дивашки, варварски фактор, допринесъл най-много за противопоставянето на едни хора на други.

73

Факт

преди 2 месеца

За 13 000 000 Москва,това е нищо.

72

Анонимен

преди 2 месеца

До До 82,83 Копейката е потенциален престъпник, а копейкаджийството средство за масово човешко душевно осакатяване.

71

Анонимен

преди 2 месеца

До До 82,83 На пръв поглед изглежда като че необяснимо как нормални, разумни хора внезапно загубват чувството си за реалност, разсъдливостта си, чувството си за хумор и самокритицизъм и стават плячка на истинско психопатологично състояние, което ни отнема естествения контакт със себеподобните, за да им даде в замяна единодушието на стадото.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Логиката е безпощадна там където има силен разум, няма копейки, там където разумът отсъства копейки колкото щете.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Поради твърде ограничения си личен живот, копейката намира известна необходимост и компенсация в живота на стадото. Поради липса на уважение към себе си и на сигурност в собствените си познания той чувствува постоянна нужда от закрила и я намира пак в стадото. Като индивид копйката е слаб, като част от стадото той е сила.

68

ХАХАХАХАХАААА

преди 2 месеца

KpaBapop06a Bue лu Bue