Снимка БГНЕС
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин е подписал указ за отпускане на средства за правна защита на недвижимите имоти на Руската федерация в чужбина, имоти на бившата Руска империя и СССР. В същото време се отпускат средства за издирване на руски имоти в чужбина, посочва ТАСС.

"Да се определи Федералното държавно унитарно предприятие "Предприятие за управление на собственост в чужбина" към Администрацията на президента на Руската федерация като получател на субсидия, предоставена от федералния бюджет за финансова подкрепа на разходите, свързани с търсенето на недвижими имоти на Руската федерация, бившата Руска империя, бившия СССР, правилното регистриране на правата на Руската федерация по отношение на съществуващите федерални недвижими имоти и откритите недвижими имоти на Руската федерация, бившата Руска империя, бившия СССР и правна защита от този имот", се посочва в документа.

В България този указ ще засегне църквата "Свети Николай Мирликийски" в София (Руската църква), за която посланикът на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова твърди, че "Русия има всички документи за собственост", предава Фокус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

путин умря през 2022

преди 3 месеца

ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ ГУБИ ТЕХНОЛОГИИ И АЛКОХОЛИЗМЪТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪЗДАВА БРАК В ПРОИЗВОДСТВОТО ! 50 000 научни сътрудници са напуснали Русия през последните 10 години и повече от 3 милиона трудоспособни образовани руснаци ! НАЙ ЦЕННОТО БОГАТСТВО НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТНА СИЛА ! ТОЧНО ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ИЗБИРАТ В КОЯ СТРАНА МОГАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ СПОКОЙНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПРОФЕСИИТЕ СИ И НА СЕМЕЙСТВАТА СИ !

159

Анонимен

преди 3 месеца

Тези като си тръгнали от мисията им в Русе, са изкъртили касите и крановете, а сградата е паметник на културата. Явно и толкова няма в просията. Какво нищожество жалко трябва да си не знам!

158

Анонимен

преди 3 месеца

Руската църква ще е трън в очите на днендъризма у нас...

fallback