160

путин умря през 2022

преди 3 месеца

ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ ГУБИ ТЕХНОЛОГИИ И АЛКОХОЛИЗМЪТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪЗДАВА БРАК В ПРОИЗВОДСТВОТО ! 50 000 научни сътрудници са напуснали Русия през последните 10 години и повече от 3 милиона трудоспособни образовани руснаци ! НАЙ ЦЕННОТО БОГАТСТВО НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТНА СИЛА ! ТОЧНО ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ИЗБИРАТ В КОЯ СТРАНА МОГАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ СПОКОЙНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПРОФЕСИИТЕ СИ И НА СЕМЕЙСТВАТА СИ !

159

Анонимен

преди 3 месеца

Тези като си тръгнали от мисията им в Русе, са изкъртили касите и крановете, а сградата е паметник на културата. Явно и толкова няма в просията. Какво нищожество жалко трябва да си не знам!

158

Анонимен

преди 3 месеца

Руската църква ще е трън в очите на днендъризма у нас...

157

Анонимен

преди 3 месеца

Джуджетата като тоя винаги имат комплекс за малоценност и мечтите им все грандомански.Психични отклонения ко да прайш.

156

Анонимен

преди 3 месеца

Кремълското ботоксово джудже все за СССР-то си мечтае ама куреееец,то даже днешната му Раассия ще се свие един ден до едно Московско княжество много гадетели и пророци са го казали,ама то нали е ттъпо отде да зне.

155

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 3 месеца

Разгеле точно и ощетените народи да си потърсят репарации за претърпени щети от руска агресия и окупация-Финландия , Полша , ограбените архиви злато и уран, тютюн и селскостопанска продукция от България и пр.

154

Анонимен

преди 3 месеца

По времето на Цар Симеон, България се е простирала на три морета. Тогава и ние да си потърсим тези територии, по логиката на джуджака.

153

Анонимен

преди 3 месеца

А те не са малко. Да не стане така1 че колективния Запад да си плати още по-скъпо на Русия. Сега си плащат солено гяволъка със санкциите, нжо мой манджата ще се окаже не само пресолена, но ш горчива.

152

Груйо Михалов

преди 3 месеца

Аляска я продаде царя, а Крим го заложи Ленин в една частна банка , но Сталин не го даде. Но по-скоро ще се търсят имоти на агенти и олигарси в случая.

151

ГУГАЛО

преди 3 месеца

Това нещо води война с Русия и иска да я победи-----копирайте това на гугал и вижте видеото

150

СлаваНаПутин

преди 3 месеца

Краварете измислят всевъзможни простотии и правила,които самите те не спазват,а дори някои кравари се самоиронизират.Защо тогава пък и Путин да не създава правила, важащи за краварите и евро-гейовете?

149

Анонимен

преди 3 месеца

Мавзолея е хубав имот за путин

148

Анонимен

преди 3 месеца

От умрял писмо ще търси путин :)

147

Анонимен

преди 3 месеца

Руската империя и СССР не съществуват и какво ще търси по тази логика и бившите републики от СССР също са част от тази собственост и може да претендират

146

Путин с нов указ

преди 3 месеца

Кокошките да снасят повече яйца.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Амнести интернешънъл повдигат въпроса за освобождаването на Джулиан Асандж. С други думи, обявяват се против решенията на САЩ и Великобритания. Руснаците и русофилите смеят ли да кажат, че Амнести интернешънъл са отганизация на врага? Нали има приказка "Врагът на моя враг, е мой приятел"? Или няма враг, няма приятел? :) Не им изнася да има справедливост и в Русия, нали? Хахахахах!

144

Анонимен

преди 3 месеца

Проф. Григорова я считам за недостоен човек! А на онзи другият името му е "Волгин", а не "Марицов" или "Тунджански"!

143

Анонимен

преди 3 месеца

Предвид, че Руската империя счита официално земите на българите като "Задунайски руски територии", значи правете си изводите.

142

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Путин! Истински държавник!

141

Анонимен

преди 3 месеца

Путинясчо! Русия да признае официално, че е приела християнството от българския цар Самуил, а не от Гърците във Византия! Казано накратко, Руската православна църква е създадена от цар Самуил в годините, когато той води безмилостна схватка с Византийската империя. И това е много важно да се знае от днешните русофили, които поглъщат с наслада и безкритичност всяка дума, изречена от пропагандаторите на Путин.