Снимка БГНЕС
fallback

Имам жена до себе си, казва се Елеонора Янакиева. Тя ми дава всичко, от което имам нужда в момента. Това признава актьорът Асен Блатечки в интерю за "България Днес". На въпрос дали би сключил брак с новата си изгора, родният секссимвол отвърна:

"Не знам, аз малко не го разбирам това с брака. Изглежда ми особен този акт на подписване - като застраховка, да подпишем, за да може, ако тръгнеш да се развеждаш, да ти взема половината имущество, глупаво е. Но не съм против брака. Просто моите жени не са искали брак, иначе със сигурност бих го направил."

Актьорът не отрече, че е имал и проблеми с ревността, но това е най-безсмислената емоция, която съществува у човека, защото единственото, което прави, е да разрушава. "Нищо градивно няма в ревността", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Детайлите са важни

преди 4 месеца

Залязващият халтураджия Асен Блатечки най-сетне си намери жена да го храни. Новата му забивка е червенокосата банкерка Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите фирми за производство на растителни масла и слънчоглед - Клас Олио че да има кой да го гледа на стари години...

14

Анонимен

преди 4 месеца

Аз разкрих: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки да гледа своите деца!

fallback