Снимка: Istock
fallback

Всички сме чували за лоялността, но обикновено я свързваме с работните ни взаимоотношения, с приятелските, роднинските. Но в любовната връзка, лоялността е изключително важна. Дори най-страстните взаимоотношения биха се разпаднали, ако тя липсва.

Вижте 10 признака на лоялност в една връзка.

1. Доверие – То е „маята“ на една връзка. Без него няма лоялност. Ако този основополагащ елемент бива нарушен от лъжата, това бързо ще наруши лоялността, която сте изградили с любимия човек.2. Емоционална достъпност – Да бъдеш емоционално достъпен означава, че не само присъстваш физически, но си и емоционално ангажиран във връзката. Тази черта е от решаващо значение за лоялността, защото не можете да бъдете истински отдадени на някого, ако сте емоционално сдържан.

3. Последователност – Още нещо, което подхранва лоялността в любовта. Да си последователен означава да спазваш обещанията си, да осигуряваш стабилна емоционална среда, да си винаги там за любимия човек, а не днес да си много внимателен, а след това да изчезнеш за дни, седмици.

4. Открита и честна комуникация – Ако искате да култивирате лоялност в една връзка, и двамата партньори трябва да са готови да изразяват открито своите чувства, притеснения и нужди. Прозрачността помежду ви допринася за елиминиране на недоразуменията и изгражда доверие.

5. Емоционална и физическа вярност – Изневярата е не само физическа, тя е и емоционална. Докато физическата вярност е очевидна, емоционалната вярност означава да държите под контрол и емоционалните си отношения. Когато споделяте емоционалната си енергия с някой друг, вие изчерпвате това, което би трябвало да бъде запазено за вашия партньор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 месеца

Само лентички със секретно копче няма да оправят пролема на тази от снимката. Тя не е преценила, че роклята е по-изрязана, отколкото трябва да бъде, ако тя държи да носи точно този сутиен. Щом държи на тази рокля, трябвало е да си купи сутиен, чийто колан е разположен по-ниско и презрамките му да са по-дълги.

9

До Анонимен 11

преди 5 месеца

Жена ти, ако е умна, сама ще се досети, че не бива да ревнува, ако се загледаш след някое хубаво момиче. Ти го правиш подсъзнателно, природата те е програмирала така. Умната жена ще оцени това, че си избрал нея да ти роди децата, да носи името ти, но понякога на всеки може да се случи да кръшне еднократно, особено след дълги години брак. Твоята задача е да не допуснеш жена ти да се чувства неуважавана, като в нейно присъствие демонстративно зяпаш всяка красавица и се хвалиш със сакс-забежките си

8

Момата от снимката

преди 5 месеца

не знае какво трябва да направи, та да не й се вижда сутиенът, когато облече рокля с презрамки. Да пита по-старите баби. Те ще й покажат какви тънки лентички трябва да пришие откъм вътрешната страна на презрамката на роклята и в края на всяка такава лентичка по едно секретно копче. Презрамката на сутиена се прищипва с тази лентичка като в гайка. В днешната конфекция за масова употреба няма такива подробности, а повечето ни шивачки-уж-модистки дори не са и чули за подобно нещо.

fallback