10

Анонимен

преди 6 месеца

Само лентички със секретно копче няма да оправят пролема на тази от снимката. Тя не е преценила, че роклята е по-изрязана, отколкото трябва да бъде, ако тя държи да носи точно този сутиен. Щом държи на тази рокля, трябвало е да си купи сутиен, чийто колан е разположен по-ниско и презрамките му да са по-дълги.

9

До Анонимен 11

преди 6 месеца

Жена ти, ако е умна, сама ще се досети, че не бива да ревнува, ако се загледаш след някое хубаво момиче. Ти го правиш подсъзнателно, природата те е програмирала така. Умната жена ще оцени това, че си избрал нея да ти роди децата, да носи името ти, но понякога на всеки може да се случи да кръшне еднократно, особено след дълги години брак. Твоята задача е да не допуснеш жена ти да се чувства неуважавана, като в нейно присъствие демонстративно зяпаш всяка красавица и се хвалиш със сакс-забежките си

8

Момата от снимката

преди 6 месеца

не знае какво трябва да направи, та да не й се вижда сутиенът, когато облече рокля с презрамки. Да пита по-старите баби. Те ще й покажат какви тънки лентички трябва да пришие откъм вътрешната страна на презрамката на роклята и в края на всяка такава лентичка по едно секретно копче. Презрамката на сутиена се прищипва с тази лентичка като в гайка. В днешната конфекция за масова употреба няма такива подробности, а повечето ни шивачки-уж-модистки дори не са и чули за подобно нещо.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Женати да не те ревнува когато отиваш да береш лозето сам за 3 последователни дни без да те ревнува и без да пита къде отиваш. ТОВА Е ВТОРО НИВО на доверието. ПЪРВОТО НИВО е да те пита, но да не се съмнява. ТРЕТОТО НИВО на доверие и последното постигано е изобщо да не забележат отсъствието ми за ден два..

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ние си знаем!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Да трябва да се подкрепяме в трудни моменти, например когато мъжът бере лозето съвсем сам трябва да сте до него и да берете. 1 тон струва към 1200лв, т.е към 700лв печалба. А и така той няма да ви изневерява емоционално с лозето си.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Да, Брад Пит, Том Круз, Джони Деп и Киану Рийвс също си мислят за всички по света, които ги харесват..

3

Анонимен

преди 6 месеца

Знаеш, като мислиш за някого, той мисли за теб!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Клатенето на жената докато си мислим за колежката брои ли се ? Че, не ми става ако не си мисля за друга докато работя жената !

1

Мила

преди 6 месеца

Открита и честна комуникация - гаранция за развод или изневери. Трябва да знаете какво, кога и на кого да казвате за да има качествен контрол - това, на което мъжете викат "под чехъл", но ги прави щастливи и добродушни.