Снимка Backgrid

Пореден скандал заформиха Кание Уест и играещата "нова съпруга" Бианка Ченсори. Полицията във Венеция ги разследва за "компрометиращи действия на обществено място", съобщи всекидневникът Messaggero.
 

Кадрите обиколиха света чрез интернет: на тях ясно се вижда 46-годишният рапър със смъкнати панталони, а 28-годишната Бианка е склонила глава над скута му. Двойката е на борда на гондола, движеща се по Канале гранде, чийто водач е идентифициран и ще бъде привикан в близките дни в полицията, за да свидетелства какво точно е видял, пише "Сега".

Уест и Ченсори могат да бъдат съдени в Италия за непристойно поведение на публично място. Предвиденото за подобна простъпка наказание е от 3 месеца до 3 години лишаване от свобода и административна санкция в размер от 5000 до 30 000 евро.
 

„Ясно се вижда, че панталоните му са наполовина свалени и получихме оплаквания от хора, които са го видели…“, се казва в изявление на местните власти. „Без сянка на съмнение, това, което видяхме, е липса на уважение към Венеция, която е най-очарователният град в света“, изтъква Елизабета Пеше – общински съветник, отговарящ за публичната безопасност в Града на лагуната, който в момента е и домакин на най-стария филмов фестивал в света.
 

Докато трае разследването на двамата е отнето до живот правото да се качват на гондола заради непристойното им държание на борда.
 

Бианка Ченсори е архитектурен дизайнер, работещ за модната марка на Кание Уест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase