Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 200 г филе от риба тон
  • 3 супени лъжици майонеза
  • няколко мариновани лукчета
  • 1 чаена лъжичка горчица
  • пресен копър на вкус
  • черен пипер на вкус
  • няколко капки сос Worcestershire (Уорчестър) – по желание

Приготвяне:

Рибата се отцежда и се слага в купа. Към нея се добавят нарязаните лукчета, копъра, майонезата, горчицата, черния пипер и соса. Всичко се разбърква много добре, след което се намазва на филийка хубав хляб, разрязана наполовина обикновена чабата или друго хлебче.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

до Мама Мия

преди 1 година

Това и е предимството на рибата тон - не мирише и няма кости - идеална е за честа употреба и за сандвич на работа. И аз обичам риба, любимата ми е скумрия, особенно на скара, но я приготвям само навън на скара защото после не мога да си отмириша къщата 3 дена.

12

дедко недко

преди 1 година

Вунка идиално го прави и не си и мий и ръцете.

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Като...нямам риба,ям...сланина с домашна...лютеница,без да правя...сандвич,направо с лъжицата от...буркана.

fallback