13

до Мама Мия

преди 1 година

Това и е предимството на рибата тон - не мирише и няма кости - идеална е за честа употреба и за сандвич на работа. И аз обичам риба, любимата ми е скумрия, особенно на скара, но я приготвям само навън на скара защото после не мога да си отмириша къщата 3 дена.

12

дедко недко

преди 1 година

Вунка идиално го прави и не си и мий и ръцете.

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Като...нямам риба,ям...сланина с домашна...лютеница,без да правя...сандвич,направо с лъжицата от...буркана.

10

Анонимен

преди 1 година

от консервата е гадна и не се знае колко е риба тон !

9

Мама Миа

преди 1 година

риба тон е отвратителна.все едно ядеш трева.но 50000000 пъти по гадно.най-невежите "хора" ядат туй нящу.японците не ги мислете!това е най-отвратителната нация в света.

8

Урсула

преди 1 година

1 буркан майонеза че много суха рибата за преглъщане :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Затова сафрид - пържен.

6

И.Б.

преди 1 година

Откакто разбрах, че рибата тон е пълна с отрови, една от които е живак, престанах да я консумирам.

5

Анонимен

преди 1 година

Maйонеза с риба тон???? 100% е краварска рецептата! Сбърканяци и това е!

4

Анонимен

преди 1 година

Мале, това ще изгърми от мен като руски дрон Ланцет американска гаубица....

3

Анонимен

преди 1 година

Да ви е вкусно!

2

Анонимен

преди 1 година

На ви е вкусно!

1

Анонимен

преди 1 година

Тази риба без кости как я лааапа през пости...