Снимка: БГНЕС
fallback

Валентин Христов - издирваният с Европейска заповед за арест за смъртта на 18 мигранти в камиона - ковчег е задържан в Гърция, съобщават от БНТ.

От прокуратурата потвърдиха информацията.

Според наши източници Христов е задържан близо до границата между Турция и Гърция, по пътя между Александруполис и граничния пункт "Капитан Петко войвода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Истина

преди 1 година

Милиционерите да вземат и в предвид всичко свързано с шефа на мафията в Бургас-Любо П. (къдравия) .Същият е собственик на рибно пристанище и е замесен ,като контролира незаконният трафик на МИГРАНТИ!!!!Моля ,за вашата спешна намеса и незабавни действия срещу човека-МАФИЯ -ЛЮБО П.(КЪДРАВИЯ)!!!

21

българин

преди 1 година

Добре,престъпниците ще си получат заслуженото.А афганистанските престъпници, дали ще бъдат съдени за нелегално преминаване на границата?Или това вече не е престъпление,че потенциални убийци не зачитат националния ни суверенитет.Нима забравихте бобите и убийствата из християнска Европа от такива типове?!

20

Анонимен

преди 1 година

Има два начина за справяне с кризата - или да ги съдим и екстрадираме, или да им осигурим безопасен и безплатен транспорт до сръбската граница.

fallback