Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

За шеста поредна година Лудогорец се класира за груповата фаза на Лига Европа, след като реваншът с Жалгирис завърши 3:3 след продължения и с общ резултат 4:3 разградчани елиминираха съперника си, съобщи Gol.bg.

Сблъсъкът в Жалгирис предложи жестока драма и българският отбор стигна до равенството с гол от дузпа на Оливие Вердон в 120-ата минута.

Oще по темата
Преди това домакините поведоха в резултата още преди да е изминала минута игра с гол на Фабиен Оурега.

Разградчани успяха да изравнят и отново да излязат напред в общия резултат в 8-ата минута, но в 16-ата Оливер Буф отново даде преднина на Жалгирис. Матиас Тисера изравни за "орлите" в 57-ата минута. Ренан Де Оливейра поведе за трети път Жалгирис в 63-ата минута. Резултатът се запази до края на редовното време и двата тима влязоха в продължения.

И в 117-ата минута Лудогорец стигна до дузпа, след като двама бранители на Жалгирис влязоха в краката на Мануел Шоу и реферът от Германия посочи бялата точка. Зад топката застана Оливие Вердон, който направи резултата 3:3 и прати Лудогорец в групите на Лига Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Жанка Вължанка

преди 1 година

Вицепрезидентката от червеното село ИЛИАНА ЙОТОВА наяде ли се?........Тя била ервена селска дисидентка дето при упралението на Тодор Живков по нейните собствени думи ГЛАДУВАЛА вероятно ходела с кръпки..........знаеме го тоя номер с умиращия от глад червен член на БКП и от Жельо Митев Желев от село Веселиново но червената дупара ИЛИАНА ЙОТОВА революцията на 10.11.1989 я спасила да не умре от гладна смърт не го знаехме

15

Анонимен

преди 1 година

С ритняци от Копа Кабана и Бахама Мама, толкоз!

14

Анонимен

преди 1 година

не се притеснявайте УЕФА измисли нов турнир за купата ка капутите в нея за радост са включени ЦСКА И ЛЕВСКИ желая им успех

fallback