Снимка: istock
fallback

Продукти:

300 г пилешко месо - варено или печено, без кожата
180 г кашкавал или твърдо сирене по ваш избор
1 малка консерва царевица
1 скилидка чесън
3 сварени яйца
100-150 г майонеза
сол, черен пипер на вкус
магданоз, копър по желание
 
Приготвяне:
 
Месото се накъсва или нарязва и се слага в купа. Към него се прибавят настърганите на едро яйца, кашкавалът, отцедената и изплакната царевица, стритият чесън, сол, черен пипер на вкус, майонезата и зелените подправки. Разбъркайте добре и сервирайте.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 години

стига с това пилешко само това ли готвите и умеете некви буламачи..

fallback