Снимка: Facebook
fallback

Най-малкият син на Тони Стораро шофира без шофьорска книжка и сам публикува видео за това в мрежата. Емрах Стораро навършил 18 години през ноември месец. Младият певец обаче все още не е издържал изпит за придобиване на свидетелство за правоуправление, установи проверка на TrafficNews.

Въпреки това обаче, видео в социалните мрежи показва как без притеснение Стораро шофира последен модел скъпа кола. Момчето е зад волана на автомобила, а шофорските му умения са уловени от камерата на неизвестен към момента пасажер.

Емрах Стораро върви по стъпките на баща си и брат си – Фики. Той е една от изгряващите млади звезди в поп-фолка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Емил Игнатов

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с тия.Сега е момента за апартамента.

41

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 46,Прав си- ей го, Габриелчето и текат лигите по тва ромче! След това като кажа на някоя направо в очите, да не ми се прави на много тежка, че ще я оставя на ромите и турците, ми се сърди!

40

Анонимен

преди 3 години

И това ще опердаши един вагон честни българки преди баба му да му намери нещо не-пипано още от техният си етнос.Преди време бубайко му казваше че няма значение синът му колко момичета е орезилил,важното било когато се заженил да бул взел девствена ромка,защото така било прието при тях.Белите българки за удоволствие и забавление,а техните им момичета за сериозните работи.Дааа тъй беше казал Тонито преди години.

fallback