42

Емил Игнатов

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с тия.Сега е момента за апартамента.

41

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 46,Прав си- ей го, Габриелчето и текат лигите по тва ромче! След това като кажа на някоя направо в очите, да не ми се прави на много тежка, че ще я оставя на ромите и турците, ми се сърди!

40

Анонимен

преди 3 години

И това ще опердаши един вагон честни българки преди баба му да му намери нещо не-пипано още от техният си етнос.Преди време бубайко му казваше че няма значение синът му колко момичета е орезилил,важното било когато се заженил да бул взел девствена ромка,защото така било прието при тях.Белите българки за удоволствие и забавление,а техните им момичета за сериозните работи.Дааа тъй беше казал Тонито преди години.

39

пущиняк

преди 3 години

До мен,Ти как, по-точно разбра, че се кланя на комунизма? От друга страна като отчетем плюсовете и минусите на тогавашното и сегашното време май-май везните накланят не в желаната от тебе посока! Как мислиш?

38

Х

преди 3 години

Кюмбеее

37

Смок

преди 3 години

А някой да е виждал цгнин(турчин) в учебна кола?

36

мен

преди 3 години

До пущинякТакива *** имат нужда от ТВУ, но кланещите се на комунизма, като тебе, имат нужда от Северна Корея!

35

аз-ът

преди 3 години

Много е сладък ще го изям---ще го изядеш ако ти го даде. И ако преди това Айшето не ти разбие кратуната женска ....

34

Габриела

преди 3 години

Много е сладък ще го изям

33

пущиняк

преди 3 години

До Не разбрахте ли,ВИП-особи, вчерашен пи*льо, едвам-едвам навършил 18г. и станал ВИП особа! Айде по-сериозно! По времето на комунизма тези работеха по тухларните, че като гледам акъл и умения да свири по свадбите няма!

32

Не разбрахте ли?

преди 3 години

За НЯКОИ ВИП-особи не е задължително да притежават шофьорски книжки за да си карат ултраскъпите автомобили!

31

Анонимен

преди 3 години

А съответно наказание и за този "човек" предоставил му такъв мощен джип?Ако искаме да сме нормална държава трябва да се спазват законите, а те са красноречиви в такъв случай.Или отново по български да не казвам ци...ански. "за милиони нЕма закони, за кокошка нЕма прошка" за богатите никакво наказание, за бедния българин да му се одере кожичката

30

G

преди 3 години

Интересно е този като стане депутат след време...

29

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега 6 месеца в затвора, за шофиране без книжка, дали ще има правосъдие?

28

възмутен

преди 3 години

Гледам си онзи ден БНТ(българската национална телевизия). Това, последното вместо в скоби май трябваше да е в кавички! По едно време тръгва реклама и хоп- Фикито! На това му се вика- "На една кофа мед, една лъжица шит стига!". Даваха Капитан Петко, Козият рог, разни други стари български филми, има сполучливи предавания и рубрики като-"В кадър" например! Сега хоп- с една супер малоумнотъпа реклама съсипаха цялото това положително впечатление! Съжалявам- изгубиха ме като зрител и не само мен!

27

Анонимен

преди 3 години

Ето какво причини чалгата на България.

26

Лили Барута

преди 3 години

Как за нула време тази нагла пап....лач стана без да работят много по богати от българите които се изтрепват от работа и ги скъсват от данци???

25

Лили Барута

преди 3 години

Да му дадат книжка без изпити и дипломатически паспорт със съответния имунитет....защото е ром и накрая трудов лагер 30год,

24

GD

преди 3 години

Ясно е, че е забранено да се кара без книжка и, че за това трябва да има и да се прилагат солени глоби, но на мен пък ми е интересно новинарските клюкарки как разбраха, че той няма книжка? Справките в сайта на МВР са срещу имена и ЕГН. Това означава, че използват неправомерно лични данни.

23

Анонимен

преди 3 години

липсата на задължителна военна служба се оказва пагубна за младите български мом(и)чета